sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Päästiin sittenkin kisoihin!

Ensimmäisenä; että kisoihin valmistautminen part. 2 ei tulekkaan, koska kisoihin lähteminen olikin vähän vaakalaudalla... Meillä on meinaan vetoautossa jo kesärenkaat, ja täks päiväksi oli luvattu lumisadetta. Illalla siis päätettiin, että ei lähdetä kisoihin. Aamulla sitten päätettiinkin, että lähdetään, koska ilma vaikutti kuitenkin hyvältä ajaa.

Aamulla tuli siis vähän hoppu, koska en sitten ollut pakannut kaikkea eilen. Nopeasti mentiin tallille ja laitettiin kamat kuntoon. Sitten vain poni koppiin ja menoksi, kohti Salon alue-estekilpailuja! Tuolla oli siis tarkoituksena hypätä poninen alue 80cm clear-around, sekä alue 90cm. Matkalla syötiin aamupala ja kammattiin hiukset..



Kisapaikalla oltiin ihan ajoissa, koska verkat oli sittenkin ryhmissä maneesissa. Meillä oli ihan hyvin aikaa laittaa Rasta kuntoon.

80 rata sujui musta ihan hyvin. Yksi tiukempi kurvi hiukan levähti, mutta puhdas rata tuli jokatapauksessa. Tossa radassa oli pari suoraa suhteutettua, kapee este, pysty-okseri-sarja ja kaareva suhteutettu. Rasta oli ehkä vähän kuumempi, mutta hyppäsi hienosti!

Mun kuuma kisaponi? :') Se latautuu ratojen välis...

90cm oli 43 lahtöä, joten palloiltiin tuolla aika kauan... Saatiin siis puhdas, enkä pahemmin aikaa ratsastanut. Halusin taas hyvän radan, ja semmonen tulikin :) Kakkos esteellä mulla lähti jalustin, enkä saanu sitä ronkittua takaisin.. Sitten mentiin yhdellä jalustimella rata loppuun. No eipä se kauheesti menoa haitannut :) Tuossa luokassa sijoitti 11 ja oltiin 8.! Jee! Mein eka alue 90cm sijoitus! :)

Milka ja Libre ja mä Rastan kaa täs vaa palloillaa :D

En kyllä malta oottaa, että päästään hyppää ulkokentille ;) Siellä me mennää kovaa! Seuraavat kisat meillä on vissiinkin Porissa, ja siellä hypätään 80 & 90cm.

Tittidii! 50 lukijaa kasassa! Hurjaa! Olen aloittanut jo kuvaamaan kamoja, ja teen sen postauksen heti, kun kaikki on saatu kuvattua! :) Ja nyt tilaamaan/katsomaan kuvia noista kisoista :) Ja video tulee, mutta tänään en jaksa sitä ladata! Kiitos ja kuulemiin!

Tais olla aika sekavaa tekstiä...? Oon vähän väsy väsy, mutta kestäkää! :D
Tollasii nähtii matkalla.

2 kommenttia:

  1. Helmi (en jaksanu kirjautuuu)3. huhtikuuta 2012 klo 16.23

    Kiva kuulla, aattelin et se oli ihan karmeet luettavaa, ku olin vähän väsynyt :) Mutta kiva jos piditte :D

    VastaaPoista