perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kisoihin valmistautumista part. 1

Jippii! Kisoihin on enää yksi päivä! :) Päätin tehä tämmöisen postauksen kisoihin valmistautumisesta, sekä ihan normi puuhailuista, eli tässä se tulee, kuvineen päivineen! :)



1. Sadepäivä! Ja poni oli märkä ku rotta! :D Eli hyppäsin Rastalla vähäsen alkuviikosta. Hyppäsin ihan pientä ristikkoa, ja Rasta oli aika villi... Paikat löyty toisinaan tosi hyvin, ja poni odotti, mutta välillä lähettiin hyppyyn varmaan toiselta paikkakunnalta... Noooo, voi myös olla että olin liian kriittinen. Heti jos on toinen neuvomassa ja kannustamassa,niin tuntuu että menee paremmin :)


2. Alotin jo alku viikosta pesemään parin päivän välein Rastan jalkoja ja häntää. Pesin ne fairyllä pari kertaa, kun en viittiny tuhlata kallista shampoota. Fairy-pesu oli niinku alku pesu, millä lähtee pinttyny lika.. Huomenna pestään koko poni shampoolla! :)



3. Tänään käytiin ponin kanssa hölkkäilemässsä maastossa. Ihan kevyesti vain. Huomenna tulee part 2! Mutta se taitaa olla vähän pidempi, kun tämä. Tää oli tämmönen mini vaan.....


2 kommenttia: