sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Varustepostaus osa. 2

Moikka taas piiiitkästä aikaa! Mulla on nyt kuitenkin hyvä selitys, kun en oo posttaillu + tää tulee vasta nyt. Nimittäin koeviikko, niin oon yrittäny kouluunki panostaa. Nyt se on kuitenkin ohi!

Eli aloitampa sitten tämän! Tässä osassa huovat ja loimet.
Ensimmäisenä tässä tälläinen W-Profilen yleis/estehuopa. Käytän  tota kotona ja valkuissa, joskus kisoissakin. Kiva huopa, tykkään :) Ei kuitenkaa niin tumma kuin kuva antaa näyttää. (tosi puhdas myös.....)

 
Toinen huopa on Equilinen Octagon estehuopa. Tykkään tästä tosi paljon vaikkakin väri on vähän 'räikeempi'.  Pysyy hyvin muodossa ja todella hyvä laatuinen! Käytän lähinnä kisoissa :)
 
 
Kolmantena huopana tummanruskea Schockmöhle yleishuopa. Ihan kiva huopa, käytetään lähinnä  kotona. (Anteeksi karvaisuus...)
 
 
Unohdin ottaa tästä huovasta kuvan, mutta tismalleen tämä huopa meillä on. Eli Escadron yleishuopa. Käytän kisoissa ja kotona sekä valkuissa. Hyvä monitoimi huopa :) Lisäksi aattelin ostaa Rastalle ens kaudeks Equilinen tummansinisen flättärihuovan :)
Sitten korvahuppuja. Meillä on niitä kolme, mutta kahdesta on vain kuva, koska en löytänyt yhtä mistään :( No se olisi ollut musta, missä on timanteja, ja on näkynytkin joskus täällä blogissa :)


Escadronin perus tummansininen korvahuppu. Tykkään tästä tosi paljon :) Käytetään kisoissa ja valkuissa.
 

 Equilinen korvahuppu. Kisoissa käytetään. On samaa sävyä tuon punaisenhuovan kanssa.

Sitten loimiin. Ekana loimissa Horse Comfortin full-neckt toppaloimi. Kivan värinen ja grammoja 300. Ollut kelpo loimi :)


Toinen loimi myös Horse Comfortin, mutta sadeloimi 150g. Lisäksi meillä fleesevuorellinen sadeloimi, siitäei kuvaa, kun pesussa.


Meillä on myös topparatsastusloimi. Treadstone-merkkinen. Ostin kirpparilta, ja pääsee varmaankin tänä talvena käyttöön :--)


Lisäksi löytyy tallitoppaloimi. Grammoista en oo ihan varma.


Villaloimi on merkkiä Horse Comfort, ja high-neck. Menee tosin Rastalla melkeimpä full-neckinä, koska hänellä on lyhyt kaula :D Hyvä kuljetusloimi.


Fleeceloimia löytyykin vähän enemmän. Meillä on tälläinen full-neck ohutfleece, joka on hyvä kuljetuksessa ja kuivatukseen :)


Escadronin fleeceloimi löytyy myös, ja tykkään tästä sikana! Ihanan pehmeä! Voitettiiin SeaHorse Weekistä heinäkuussa.


Ensimmäinen voitto loimi,joka saatiin oli tämä. Voitettiin Vakka Cup 2011, ponit este. Tääkin kivan pehmeä, käytän lähinnä kuljetuksessa.


Tässä pari perusfleeceä, jotka on käytössä kotona ja esim. kuljetuksessa. Tuollainen punaruutuinen ja perus musta.


Ostin tän enkkuviltin myös kirppikseltä, ja on tosi hyvä! Kuivattaa ja lämmittää ;) Myös ihanan värinen. Tosi kätevä!


Tässä tämä nyt oli! Kommettia saa toki laittaa tulemaan :) Koitan mahdollisimman pian julkaista postauksen Hallimestaruuksista! Mutta nyt heipat!
 


2 kommenttia:

  1. Mist kirpparilt oot ostanu noi kaks loimee?

    VastaaPoista
  2. Toinen oli ihan ht netin netti "kirpparilta" ja toisen ostin kun Suomen Ratsutarvikkeella oli kirpputori :)

    -Helmi

    VastaaPoista