lauantai 14. huhtikuuta 2012

Varustepostaus!

Tässä vihdoin tämä varustepostaus! Päätin jakaa tämän kahteen osaan. Tässä ekassa osassa esittelen satula&tarvikkeet, suitset ja suojat. Seuraavassa osassa huovat, loimet ja muut mitä nyt haluan esitellä.

Tässä on siis meidan tämänhetkinen satula. Merkiltään Chiff Bansby, tämä penkki ei kuitenkan meille jää, koska ei ole Rastalle ihan sopiva... Toimii kuitenkin sileellä, mutta hypätessä on käytössä on lainasatula. Meillä on tuon satulan värinen nahkainen satulavyö, mistä nyt ei ole kuvaa. Se on aivan perus vyö, jousto toisella puolella.

Meillä on tommoset Spengerin turvajalustimet, nuo siis taipuvat. Sisällä noissa on siis niveliä, vissiinkin neljä? Nämä jalustimet on todella hyvät, pysyvät jalassa todella hyvin! Jalustin hihnat ovat kylläkin aika huonot, ja venyneetkin... Lisäksi ne ovat 160cm pitkät :D Uudet jalustinhihnat ovatkin ostoslistalla seuraavana.

Tässä vatsapansssari. Tämäkin on tummanruskea :D Merkki Globuksen, ja saatiin tämäkin Rastan kaupan mukana :) Pituudelta 110cm, eli aika passeli.

Rasta on aika edustava näissä kuvissa..
Kotisuitsina meillä toimivat siis tämmöiset suitset. En tiedä niiden merkkiä (Hansbo?), kun tulivat Rastan kaupan mukana, mutta otsapanta on Globuksen. Tuo otsapanta ei siis oikeasti kuuluu noihin suitsiin, mutta ei se kotona menoa haittaa :)
Sileellä käytän kuolaimina kumisia oliivi kuolaimia.
Kisasuitsina käytän CH merkkisiä suitsia. Näissäkin suitsissa on myös meksikolainen turparemmi. Näisä suitsissa on myös vähän bling blingiä ;) Näissä suitsissa on aina kiinni kolmipalat, ja niitä käytän hypätessä :)


Martingaalia käytän lähes aina kun ratsastan. Välillä ku tuuppaan niin otan sen pois, joskus muuten vain :) Ihan tavalinen martsari, kiinnetetään satulaan pikalukoilla.


Sitten suojiin. Elikkä tässä on meidän ykkös kotisuojat. Ne on Harrys Horsen, ja ovat ihan kelposuojat. Toiset kotisuojat on punaharmaat, kuitenkin vähän huonommassa kunnossa olevat suojat. Niitä suojia käytetään, jos vaaleansinisiä ei voi laittaa.



Nämä vaaleanpunaiset suojat toimii vähän kaikkialla, mutta enimmäkseen kisoissa. Merkiltään nämä suojat ovat HKM :) Ovat kivat suojat, jos haluaa pukea ponin vaaleanpunaisiin :) Kooltaan ovat pony.


Tässä on sitten meidän kisasuojat. Merkiltään nämä ovat Egui Guard, ovat ihan hyvät suojat, ja maksoivat settina vain kolmekymppiä :) Halusin mustat, koska sopivat kaikkiin väreihin :) Takasuojat ovat kivasti muotoillut, kun yleensä jäävät "lerppuumaan".


Tässä sitten tämä ensimmäinen osa! Seuraavassa osassa on siis huovat & loimet, ja muita tilpehöörejä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti