keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Äkkilähtö kesään kiitos!

Ihana auringonpaiste! :3 Kesä tulee kuitenkin, pienestä takaumasta huolimatta! Varustepostaukseen olen ottanut jo suurimman osan kuvista, joten pian se tulee!  :) Ja älkää nois kuvis, sit välittäkö noist mun asennoist... vähä liian lyhkäset jalkkarit + lätti satula mitä vihaan :D Ja nyt alku jaaritteluista sitten asiaan:


Elikkä kisojen jälkeen mentiin Rastalla tietenkin ihan rennosti. Pitää meinaa vähän liikuttaa kisoijen jälkeen, niin ei ole poni ihan jumissa. Mentiin ilmansatulaa. Ensin mun veli Rastalla käyntiä, mutta ei ravannut, koska Rasta oli ihan villi. Sitten minä menin selkään, ja Rasta oli vielä villimpi, kauhee notkoselkä kameli D: Liikutettiin jotain puol tuntii, ja päästettiin poni sitten syömään iltaruokiaan.

Eilen Rastalla oli vapis, ja tänään ratsastelin ihan tavallisen tapaan. En oikeastaan tehnyt mitään ihmeellistä, jotain väistöjä aluksi. Käynnissä sekä ravissa. Ravailin ja tein voltteja. Laukassa yritin vähän koota, ja saada takapään oikein polkemaan, ja alle. Mutta poni meni aika pitkänä...


Se on aika ärsyttävää, kun tietää, että me ollaan pystytty johonkin, mutta sitten se ei onistukkaan. No aina ei voi onnistua! ;) Laukkasin myös pitkät sivut kovaa, ja lyhyellä sivulla koitin saada mahdollisimman nopeasti samanlaiseen laukkaan, kuin yleensä.

Tuota pitää harjoitella, silloin radalla voi mennä välit ihan täysillä --> pieni kiinni otto, ja poni kerää jalkansa --> ja esteen jälkeen taas täysillä! Toi, kun saadaaan kuntoon ja tapahtumaan sekunnissa, niin sitten.. ;) Ja lopuksi kuvaajalle kunnia, eli Jennalle ;) !

Kuvia tulee lisää joku päivä, en jaksa ottaa tänään että ne latautuu :D Ja muistutelkaas siitä Salon radasta!

4 kommenttia:

  1. Rontti, lupasit varustepostaukse. Ala tehdä sitä :(

    VastaaPoista
  2. Kohta, pari veilä! Oon jo melkeen tehnyt sen :)

    VastaaPoista
  3. Mul tuli ihan kesäfiilis näistä kuvista ja tunnelmista. Jee!

    VastaaPoista
  4. Aurinko paistoi jo niin ihanasti! :)

    VastaaPoista