tiistai 22. tammikuuta 2013

Blogi jää hetkeksi tauolle!

Heippa! Tälläinen asia mulla vaan oli. Eli pidän tän loppu tammikuun ajan blogia tauolla. Kirjoitan sitten taas, vaikka, kun aloitetaan kisakausi ja alkaa enemmän tapahtumaan eli 10.2!

Jos mietin syitä blogin tauossa pitämiseen, on niitä monia. Ensinnäkin käyn tallilla aika nopeaan tällä hetkellä, ja mun ratsastukset eivät sen ihmeempiä ole. Ratsastan Rastaa vähän enemmän, että saan kunnon paranemaan ja mahan pienenemään, mutta en ehdin mitään kuvia yms. ottelemaan. Käyn vain tallilla, ratsastan ja autan tallihommissa. Lisäksi kiireitä luo lukio, ja alkava koeviikko, sekä töiden aloittaminen! :-)

Mielummin postaan rauhassa materiaalien kanssa useemmin, ja silloin ku jotain tapahtuu, kuin harvoin muutamalla sanasaella.. Lisäksi näin talvella kuvien otto ei näppien kannalta oo ihan kivaa.

Sitten vähän shoppailua: Sen verran oon tässä tavaraa myynyt pois ja rahaa on kertynyt, että pitäis laittaa tilaus tulemaan :-) Paketista tulee löytymään Vereduksen suojat ;-)! P.s. Edellispäivänä tuli kuluneeksi, kaksi vuotta, kun kirjoitettiin nimet kauppakirjaan! :-)


5 kommenttia:

  1. hihii onnee kaksvuotispäivän johdosta! ;) ää en malta oottaa enskesää ku pääsee taas kuusikorvel seuraa ku treenaatte :D !

    VastaaPoista
  2. kiitos kiitos :-) juu siellä nähdään ! :-)

    VastaaPoista
  3. tuossa haastetta jos haluat tehdä blogin tauolta paluun jälkeen (:
    http://piensuokit.blogspot.fi/2013/02/haaste-nimelta-11.html

    VastaaPoista
  4. The flex waistband wants a load of shoppers.

    Here is my web-site - www.thegreendoctors.com

    VastaaPoista
  5. The OBD 2007 computer software interface is particularly effectively organized.

    This obviously indicates that relationship speeds are
    insufficient with this protocol.

    Here is my website daytonamagnum.ning.com

    VastaaPoista