sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Blogin pariin palaaminen + esittelyssä ostokset

Heipsun kaikille teille, jotka tänne ovat vielä eksyneet! :-) Mun oli nyt pakko tulla jotain kirjoittamaan teille, koska en kehdannut enää taukoa venytellä. Tällä hetkellä meikä on jo paranemaan päin, oon meinaan ollu kuumessa lähes viikon. Kyllä on aika tylsäks käynyt, mutta nyt on onneks livelähetykset Ypäjän Artic Showsta! :-)

Mietin kauan mistä postaisin, mutta päädyin esittelemään ne mun ostokset, jotka oon jo kertonukin täällä blogin puolella! Tarkoitan nyt sitä Equiline-huopaa ja Vereduksen-suojia: (meikä on nt ihan persaukinen!) Laitoin melkeimpä kaikki säästöt ja myytyjen tavaroiden rahat noihin, toivottavasti ovatkin sen arvoiset ostokset :-)


Ekana Equilinehuopa! Tilasin siis tämän Kuopion Satulavyöstä, ja maksoi jotain 70e. Täytyy sanoa, että toimitus oli nopea heillä, kiitos! :-) Tykkään Equilinen huovista todella paljon, koska ne ovat jämäkkiä ja pysyvät hyvä kuntoisina pesusta toiseen. Huovissa ostan enemmin muutaman hyvän huovan, jotka kestävät, kuin samalla rahalla paljon huonoja huopia.. Pidän myös flättäreistä ja tummansininen sopii Rastukalle hyvin, siksi tuli tälläinen tilattua! :-)

+ Jämäkkä, ei mene kurttuun ja asettuu hyvin paikoilleen
+ Laadukas, säilyy hyvä kuntoisena todella pitkään
+ Ajaton ja myös kaunis
- Valkoinen sisäpuoli jää välillä harmitttamaan :-D
- Hinta tuntuu aika tyyriiltä


Sitten suojiin. Ne ovat siis Veredus Olympus suojat, mustina. Tilasin ne ulkomailta, koska sieltä sain ne jonkun verran halvemmalla. Musta suojat vaikuttavat ensi käyttöjen jälkeen tosi kivoilta, ja ovat muuten aika kevyetkin. Lisäksi niissä on hyvä kiinnitys! :-) Välillä tarrat voi huonolla tuurilla irrota, ja se ei olisi kauhean kiva juttu, uskon myös, että nuo kiinnitykset kestävät pidempään. Ovathan ne myös ihan hienot, ja istuvat Rastan jalkaan todella hyvin, harvemmin eksyy hiekkaa hevosen ja suojan väliin!

+ Hyvät ja turvalliset kiinnitykset
+ Istuvat hyvin jalkoihin ja eivät valu
+ Hyvin iskuilta suojaavat
- Hinta on näissä myös aika korkea
- Aika massa tuote kilpapiireissä...
- Takasuojat ovat vähän liian korkeat




8 kommenttia:

  1. Equilinen huovat on kyllä ihan ykkösiä!

    VastaaPoista
  2. Mä ostin muuten HIHS:istä just tipalleen samanlaisen huovan :D

    VastaaPoista
  3. ootko seuraa vaihtanu??

    VastaaPoista
  4. oliko vanhassa joku vika, vaiko eikö enää ole toiminnassa? olen miettinyt mihin seuraan liittyisin tällä alueella...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei varsinaisesti vikaa, ja on edelleen toiminnassa :-)

      Poista