lauantai 14. huhtikuuta 2012

Pitkästä aikaa = paljon asiaa

Noniiin! Olen ollut maailman huonoin blogaaja! Noloa... Ei ole yhtään inspiroinut, ja lisäksi lupaamani varustepostaus on kamalasti jo myöhässä... Tänään teen senkin valmiiksi! Koitan nyt kirjoittaa mahdollisimman lyhyesti, vaikka onkin kaikkea kerrottavaa.

Edellisestä postauksesta onkin jo viikko, ja nämä päivät olen ratsastanut ihan normaalisti :) Yksi päivä hyppäsin ponilla, tarkoitus oli hypätä aivan minejä, mutta loppujen lopuksi este oli jotain 90cm :D Poni hyppäsi joka tapauksessa todella hienosti. Ollaan myös maastoiltu, ja käyty hiekkakuopilla. Siellä ollaan saatu mennä ihan täysillä, ja yksi kerta pakoiltiinkin krossimopoa :D Rasta pelästyi sitä mopoa niin, että hyppäsi puskaan xD

Sitten tähän päivään! Oltiin siis kisoissa, Porissa. Ne kisat oli aluekisat ja hyppäsin 80 ja 90cm. Kasikymppi oli kuitenkin seuraluokka. Aamulla herätiin aika myöhään, ja mentiin sitten heti tallille. Tarkoitus oli startata tallin pihasta puoli yhdeksän :)

Ajomatka sujui ongelmitta, ja oltiin kisapaikalla suunnilleen kymmeneltä. Sitten vain varmistamaan lähdöt, maksamaan luokka ja esittämään rokotustodistus. Laitettiin Rasta kuntoon, ja laitoin myös itsenkin. Oikeastaan heti pääsin tutustumaan rataan.


80cm rata oli aika perus rata, eli kokoajan kuin kahdeksikkoa. Rasta oli tänään aika energinen, mutta hyvä niin. Kakkosesteelle en saanut laukkaa korjattua, ja tultiin ristillä, mutta yli mentiin. Muuten kaikki laukat menivät oikein :) Uusinnassa laitoin vähän hanaa, ja voitetiinkin tämä luokka!

90cm tarkoituksena oli hakea hyväksytty rata, ensi viikonloppuakin ajatellen.. ;) Perusrata sujui ongelmitta, ja uusinnassa päätin kuitenkin laittaa hiukan hanaa, mutta kuitenkin sopivasti. Tulin myös yhdestä välistä, mistä mahtuivat vain ponit tulemaan ;) Kukaan muu ei tainnutkaan tulla tuossa luokassa siitä välistä tulla.
´
Jäi sitten voitto Kahden Sadasosa päähän! On se pienestä kiinni. Olisi tullut kaksois voitto, mutta hopee ei oo häpee! Rasta hyppäsi todella hienosti!

Ensiviikonloppuna lähdetäänkin Ypäjälle mun valmentajan kanssa, ja siellä hypätään mun Eka Metri! Jeah, en malta odottaa ensi viikonloppua! Luulen, että tässä oli kaikki asiat. Postailen taas! :)

4 kommenttia: