sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

JEE, MEHÄN ONNISTUTTIIN!

Nyt pääsen kirjoittamaan niistä Huittisten kisoista! :) Nää kisat meni ihan todella hyvin :) Tuolla meillä on aina mennyt vähän penkin alle, mutta tällä kertaa kävi toisin ;) Saatiin ensimmäiset puhtaat alueradat, niin 80 kuin 90cm. Lisäksi saatiin ensimmäinen aluerusetti: sinivalkoisena! Paremmin ei välttämättä olisi voinut mennä. Tällä kertaa ei hyppykuvia, mutta Liikkuvat-kuvathan kertovat enemmän kuin tuhat sanaa? ;)

80cm rataan pääset TÄSTÄ!
90cm rataan pääset TÄSTÄ!

Ekana kasikymppiin :) Luokka oli siis ponien alue 80. Aika perus rata; sarja jonka jälkeen kaareva suhteutettu sekä yks pitkä suora suhteutettu väli. Uusinnassa oli myös varsin houkuttelevia oikomispaikkoja ;) Rata meni musta hyvin. Verkassa Rasta ei ollut villi, ja radalla myös kuunteli. Sain hyvin muuteltua laukkaa, ja ei tullut muuten juurikaan ristilaukkoja/vääriälaukkoja. Tarkoituksena oli siis hakea eka puhdas aluerata. Uusinnan alkaessa mun kilpailuvietti kuitenkin heräs ja laitettiinkin hanat auki! :D Videolla näkyy varmaan yks aika jyrkkä kurvi uusinnassa. Mietin vaikka kuinka kauan takisinkö sen. Päätin sitten tehdä tuon tien, ja siinä sitä aikaa myös voitettiin, vaikkakin toiseksi tullut teki tämän samaisen tien :) Eroa toiseksi tulleeseen oli silti kolme sekuntia :)

90 lähdin hakemaan puhdasta ja hallittua rataa. Uusinnassa en oikeastaan yhtään kaasutellut enkä myöskään oikonut mistään. Äitikin sanoi, että mentiin hiljaa? :D No, olisihan se ottanut pottuun, jos joku este olisi tippunut liian kovassa vauhdissa, eli enemmin tällä kertaa hitaasti ja puhtaasti :) Vaikka mentiin hiljaa oltiin eka ei-sijoittuneet. Puolen sekunnin päähän jäi ruusuke :) Nyt jatkossa halutaan saada 90 hyviä ratoja, ennen kuin ruvetaan ratsastamaan ihan Aikaa niissä! :)

Oho, mehän voitettiin! :D

Ponin ilme? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti