lauantai 25. helmikuuta 2012

PONILLANI ON POMPPUFIILIS!

Rasta oli tänään aivan mahtava! Näillä sanoilla päätin aloittaa tämän postauksen! Tänään mulla oli Maijan valmennus, ja vieläkin harmittaa, että jätettiin juuri tällä kertaa kamera kotiin.... Rasta oli tänään meinaa todella hyvä! Päätettiin tämän päiväisen jälkeen lähteä hyppäämään Huittisiin 80 ja 90cm, eikä 70 ja 80cm. Toivottavasti Rasta olisi ensi viikonlopun kisoissa yhtä hyvä kuin tänään! :)

Aloitettiin valmennus ihan sileellä ratsastamisella, niin kuin aina. Haettiin rentoutta ja tuntumaa. Kontrollia myös harjoiteltiin ja harjoittelu on tuottanut todella tulosta! :) Kiihdytyksen jälkeen sain Rastan aika nopeasti takaisin balanssiin, vielä nopeammin kuitenkin tulisi saada... :) Asiat eivät kuitenkaan muutu yhdessä yössä, vaan paljon harjoittelemalla.

Maneesiin oli rakennettu rata. Hypättin verkassa parii kertaa ristikkoa, ja sitten hypättiin parit yksittäiset esteet. Vesimatolle poni otti aika ilmavarat! :D Alkoi oikein itteäänkin naurattamaan! Rata hypättiin aluksi noin 80cm, pari kieltoa tuli, mutta olivat ihan omia mokia. Nostettiin lopuksi rata 90-100cm ja Rasta otti aivan todella mahtavia hyppyjä! Pysty-okserisarjan okserille tuli ihan jäätäviä hyppyjä! Okseri taisi olla noin metrin ja poni hyppäs mahtavalla varalla :)

Tän valmennuksen jälkeen jäi tosi hyvä maku tuleviin kisoihin! Viimeinen rata oli ihan todella hyvä! Hyvät paikat ja hyvät hypyt! :) Rasta ei edes tiputtanut kertaakaan tuon valkun aikana! Toivottavasti kisat menevät hyvin, suuria paineita ei kuitenkaan kannata ottaa, niin silloin menee paremmin ;) Loppuun taas kesäfiilistelyä! Tulispa jo kesä ja ulkokisat! :)

Jumping Kemiö ja kaatosade!
Voitto kotiin! (:

5 kommenttia:

  1. Juu, kiitti :D
    OI kesä kesä tänne heti! :D Siistii, enää kolme kuukaut ;) !!

    -Helmi

    VastaaPoista
  2. juu kiitti, mikä vastaus toi ny oli? (voi mua xD) :D nooo ei se nii nukaaa :DD:D:D:D:D

    VastaaPoista
  3. Oi tulispa jo kesä ja ulkokisat ja Aura kameran kanssa >:)

    VastaaPoista
  4. NIIINPÄ! Tuut sit joku kerta auttaa ja kuvaa meit! ;)
    essim. turkkuuuuu, raissioooo ;)
    Saat tulla vaiks minne, meilt saa kyydin ain :D

    VastaaPoista