perjantai 9. maaliskuuta 2012

VIIKON KERTAUSTA

Pyydään ensimmäisenä anteeksi! Olen meinaan ollut ihan Todella laiska kirjoittamaan tänne! Nyt tulee kuitenkin parannus! :) Kuviakaan ei ole, mutta seuraviin postauksiin tulee tämänkin edestä! Sitten tähän kuluneeseen viikkoon:

Maanantaina pidin ponilla vapaa päivän, ja itse keskityin kouluhommiin! Kouluhommia onkin ihan liian paljon... ysin kevät.... No kaipa tämä tästä pian helpottuu (tai sitten ei ole vielä kunnolla alkanutkaan?)

Tiistaina ratsastin ihan perus työskentelyä kentällä. Ravissa Rasta oli ihan todella kiva, mutta laukassa aika jännittynyt. En ehtinyt kauaa laukata, koska kello oli niin paljon. Eli en saanut ponia laukassa ihan sellaiseksi, mitä olisin toivonut.. Lopuksi tein siirtymisiä, ottamatta ohjasta kiinni, siis pelkällä istunnalla. Ja poni kuunteli! :)

Keskiviikkona kävin maastossa köpöttelemässä :) Tehtiin pieni lenkki, ja laukattiinkin vähän :)

Torstaina menin jälleen kentällä, ja tällä kertaa menin kavaletteja. Rasta ei ollut ihan niin hyvä kuin viimeksi, kun menin kavaletteja, mutta kaipa tuo menetteli. Laiton siis kavaletit kentän pituus suuuntaan leikkaa suuntaisesti, eli vierekkäin. Tuossa pystyi siis mennä kiemuralla, ympyröinä ja muina kuvioina noita kavaletteja :)

Tänään oltiin jälleen maastossa, ja tällä kertaa Rasta sai ponikaverin mukaan! Heti löytyi neidistä vauhtia, kun kaveri köpötti edellä. Tällä kertaa ei laukattu, vaan mentiin ihan rauhassa ravia ja käyntiä. Poni olisi kyllä halunnut laukata, kun kaveri lähti edellä laukkaamaan, piti vähän pidellä pikkuista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti