maanantai 26. maaliskuuta 2012

Tää fiilis!

Heippa jälleen! Näin ensiksi sanon, että teen sen varustepostauksen, kun sitä oltiin ehdotettu :) Mutta teen sen 50 lukijan kunniaksi, eli kipin kapin liittymään! :) Vain neljä lukijaa.. !

Sitten ratsasteluihin.. Eli eilen menin Pitkästä Aikaa ilmansatulaa. En ees muista milloin menin viimeks ilmansatulaa.. Päätin siis tehä vähän tasapaino harjoittelua, käännöksiä ynnä muita. Laukassa menin pitkät sivut ihan täysillä, ja poni innostu! (mentiin muutkin sivut täysillä :D...) Hyppäsin myös muutaman kerran pystyn, joka oli noin 70-80cm, ja ens kerralla hyppään 90cm! ;) Oli itseasiassa tosi hauskaa mennä ilmasatulaa taas vaihteeksi! Ensi kerralla laitan jonkun rätin hepan ja pehvan väliin, niin tulee vähän haasteellisempaa.

Sitten tän päiväiseen ratsasteluun. Tänään Rasta oli aivan todella kiva! Aluksi menin pohkeenväistöä käynnissä ja ravissa. Oikealle väistäminen oli kyllä vähän vaikeampaa, mutta kyllä se siitä alkoi sujumaan! Ravissa tein voltteja ja tempon vaihteluja, jo heti alusta poni oli ihan kuulolla. Laukassa Rasta oikein polki ja kantoi itsensä! Oi, se oli niin kivaa! :)

Loppuraveja oisin myös voinut jatkaa ikuisuuksiin! :) Tein samaa temponvaihtelua ja voltteja, mutta lisäsin mukaan käyntiin siirtymät. Ja poni kuunteli! :) Tänään jäi kyllä niin hyvä fiilis ratsasteluluista! :)

Tuli vähän tämmönen "hehkutus teksti", mutta oon vieläkin ihan täpinöissäni, kun oon niin onnellinen! Kun parit viime ratsastelut, ei oo menny ihan niin hyvin, kuin olisin toivonut. Voiko olla, että Rasta oli tänään niin hyvä, kun sai eilen vähän "irrotella"? :)

En malta myöskään ottaa viikonlopun kisoja! Ajattelin laittaa Rastalle ne uudet tummansiniset kamppeet ja letittää harjan sykeröille.. :) Ja huomenna lupaan raahata kameran mukaan tallille, niin saatte vähän uudempia kuvia! :) Tossa alemmassa kuvassa näätte Rastan letitettynä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti