perjantai 17. helmikuuta 2012

TÄSTÄ SE ALKAA!

Suprise! Mulla on huomenna kauden ekat kisat, tai no ne on harkkakisat, mutta kuitenkin kisatilenna tuokin :) Huomista on ootettu jo kauan! Tuolla hypätään 80 ja 90cm, ihan harjoitus mielessä. Eli haetaan hyvät radat. Molemmissa on arvostelu, missä kaikki puhtaat palkitaan. Tollaset arvostelut onkin kivoja, näin ekoina kisoina. Jos olis joku muu arvostelu, niin mentäis Rastan kaa varmaan aika kovaa, koska oon niin kilpailuhenkinen, aina lähetään hakee voittoa.... :D

Eilen oli kaverin kanssa maastossa :) Ponissa oli jälleen energiaa, kun oli kaveri mukana! Kotiin päin tultiiin kyllä aika vauhdikkaasti! :) Laukattiin pikku pätkä, ja kyllä pää sekä häntä viuhu... Tosiaan: Se tunne, kun jätät martingaalin tallille! ♥ Tänään meen varmaankin ratsastamaan kaikki askellajit läpi, mutta sellai kevyesti! Lisäks täytyy pestä poni... Se on ihan likanen.. Täytyy vuorata pesun jälkeen hyvin, ettei pikkunen vilustu! :)

Palailen, sitte kisojen jälkeen, saa nähä tuleeko siletä videoo, kuvia, tai sitten ei yhtään mitää xD Lopuksi vielä kesäfiilistely kuvii, niissä ei tällä kertaa esiinny Rasta! :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti