maanantai 13. helmikuuta 2012

PÄIVÄÄ TAAS!

Hupsista! En oo oikein jaksanu/muistanu kirjotella tänne. Oikeestaan halusin materiaalia ja niitä sainkin! Eli tällä kertaa kuvia.

Viikoloppuna hyppelin Rastalla. Mulla ois ollu valkku, mutta kyytiä en tällä kertaa saanut. Siksipä päätin hypellä ihan omatoimisesti! Verkoissa hain jo heti rauhallisuutaa, ja tuntumaa. Laukassa yritin samaa, mutta yritykseksi jäikin! -.-'' Rasta oli meinaa "aika" innoissaan, ja keskityminen oli aluksi aika nolla... Hypyt eivät olleet kauheen onnistuneita, ja lähestymisetkään ei onnistunu ihan odotetulla tavalla :) Välillä meni ratsastajallakin vähän hermot, mutta eipä siitä mitään apua ollut... Itse kun rauhoittui, ja oikein keskittyi, niin alkoi sujumaan! Viimeiset hypyt olivat tosi hyviä, ja loppu raveissa Rasta oli ihan super! Kuunteli tosi hyvin, ja oli oikein tosi kiva! :)



Tänään menin Rastalla ihan normi ratsastelua, kaikki askellajit läpi, siirtymiä temponvaihteluita jne; ja poni oli ihan tosi kiva! Laukoissa oli vähän virkeä ja kuuma, mutta Rastahan on aina sellainen :) Se on Rastan luonne! :) Harjoittelin myös laukanvaihtoja, taas pitkästä aikaa. Nekin meni hyvin, tosin aika vauhdikkaaasti.. :) Lopuksi menin harjoitus ravia, jota en mee oikeestaan kauheen usein :D Kuvittelin meijät jo kouluradalle, koska poni meni niin kivasti :)


Huomenna voi äiti mennä Rastalla, koska ite en ehdi välttämättä. Meen meinaa leffaan mun tallikavereiden kanssa :) Mutta; Hyvää Ystävänpäivää, jo nyt! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti