lauantai 18. helmikuuta 2012

HUOLELLISUUS ON KAIKEN A JA O

Moi! Kirjotan nyt heti miten meillä meni kisoissa! Oltiin siis Taivassalossa Mynämäenseudun Ratsastajien järkkäämissä kisoissa. Noi kisat oli tosi kivat, ja meininki oli rento! Lisäks tuolla oli ihan sika hyvää pullaa buffetissa! :)

Tänään Rasta oli ihan todella hyvä! Verkassa Rasta oli rauhallinen, mutta ei yhtään kuuma D: ?Radallakin poni oli ihan rauhallinen? Kerkesin ajattelemaankin radalla jotain tällä kertaa :) Puhdas tuli, ja ruusuke, koska kaikki puhtaat palkittiin! Radalla päätin olla tarkka JOKAISELLA esteellä. Yleensä ajattelen jo viittä seuravaa estettä.... ja siks jokin este tulee huolimattomuudesta alas... Rauhallisuus myös palkitaan! Rasta ei tohottanu täysiä, vaan nosti tarkasti konttejaan :)

90cm Rasta oli jo kuumempi, mutta sopivasti. Puhdas tuli tästäkin radasta! :) Poni hyppäs hienosti! Hypyt osu tänään myös hyville paikoille, ei tullu yhtäään pohjille jne. :) Molempien ratojen alussa meinasin hypätä väärän esteen.... Siinä oli kaks pystyy vierekkäin, ja olin aina menossa sille väärälle, onneks kerkesin juuri kääntää oikeelle esteelle. Tää ois voinu kostautuu ysikympissä, mutta onneksi siinä vain kolahti :)

Tänään jotenkin tajus, etta valmennuksisssa käyminen on todella tuottanu tulosta! Ollaan tässä harjoteltu, ja jotkut sanoski et mun ratsastus on ihan muuttunu, siis hyvään suuntaan! :) Näistä kisoista oli kiva alotta tää kausi :) Ja luulenpa myös, että videota tulee. Ensiksi pitää kuitenki ladata se :)

Videoon pääset TÄSTÄ!  :)

6 kommenttia:

  1. Todella siistiä ratsastusta :)

    VastaaPoista
  2. meinaaks tota mun rataa? :D
    en oo viel ladannu sitä, mutta pian tulee :)
    t. Helmi

    VastaaPoista
  3. Poni hyppäs kyl nätisti! :3 Ku vaikse niinku näytti vähä kaahoileva enne estet ni sit se kuitenki hyppäs sillee rauhas tollai :)) Hyvä Rasta! :3

    VastaaPoista