torstai 23. helmikuuta 2012

KEVÄT AURINKO!

Oi voi, oon vähän kahta mieltä näistä nollakeleistä.. Onhan se ihanaa, että kevät tulee. Mutta tilsat! Huoh! Eilen ajattelin mennä kentällä, ja tuupata ponia vähän :) Yritykseksi kuitenkin jäi.. Kentällä oli juuri sen verran lunta, että tuli ihan mojovat tilsat. Lähdin sitten loppujen lopuksi maastoon auratulle tielle, siellä ei tilsoja tullut! Oli oikeastaan ihan mukavaa päästä maastoilemaan kauniissa kevät auringossa! :)

Tänään oltiin ostoksilla, ja tuli taas tuhlattua omia varoja... :) Ostin meinaan uuden kisapaidan, ja pelkän kauluksen kisatakin alle. No mihinkäs muuhunkaan niitä rahojaan usuttaisi kuin heppakamoihin ;) Huomenna ponilla on kengitys ja lauantaina meillä on valkku! :) Jee! Tässäpä oli pikainen postaus! :)

5 kommenttia:

  1. kiva toi kisapaita! :)

    VastaaPoista
  2. Tilsat on kyllä ärsyttäviä :/ mut suosittelen laittamaan tilsakumit kun niitten avulla pääsee helposti eroon siitä ongelmasta!

    VastaaPoista
  3. åsa: kiitos :D vaaleenpunasta ;)!

    ano: joo niinpä :) meillä olikin, mutta olivat vähän lähteneet paikaltaan kenkien löystyessä... Nyt on kuitenkin uudet kengät ja kumit, niin ei tarvitse tilsoista enää kärsiä :)

    VastaaPoista
  4. Kokonaisuus ennen kaikkea - kyllä kelpaa teiän sit edustaa tyylikkäänä. Nätti paita :)

    VastaaPoista
  5. Joo meil tuli tilsat ain tarhas mut ei ratsastukses, paitsi sillo kun kumit olivat pois paikaltaan.. :)

    Kiitos, ihmisten ilmoille siistinä ;)

    t. Helmi

    VastaaPoista