perjantai 15. heinäkuuta 2011

Nyt pääsen taas vihdoin kirjottelemaan, ku saatiinn nää koneet vihdoinkin huollosta :D Pimahti toi pöytäkone vissiinki ukkosen takii, nii kaikki kuvat ja tiedostot tuhoutu, nyyh.. ja sit aikasemmi täst läppärist meni näyttö rikki >:/ No kuitenkaan tälä aikaa ei oo ollu kisoja eikä mtn muutakaan erikoista. Olin rippileirillä ja Rastalla oli lyhyt kesäloma, kun oli toi rokotuskin :)) Pitäis vielä toi rippikuva ottaa Rastan kaa :D <33 kerron ny jotain mitä tulee mieleen...
Elikkä yks päivä irtohypytettiin Rastaa :) Aluks se oli kuin jostain nappureina madridista, yks yrittää saada reunalla syövää ponia kujaan ja toiset huutaa miks se ei saa ponia sinne :DD ite joutusin istuu vaa tuolil ja kuvaa kun olin puol kuntonen, mut en oikee malttanu ja oli pakko juosta ajaa sitä ponii kujaa. heti mut kuitenki passitettiin taas istumaann -.-" Siten laitettiin iskä ajaa, ja iskä teki jonku ihme huudon nii poni pentele meni kujaa iha ite ¨:'DD ja jokasest kuvas sil on joku rehu suusss :DD:D::D se alko sujuukkin vaikka välil poni hyppäs esteen vieres olevien tötsien yli .. (sitä estet ei voinu laittaa ihan reunaa ku ois muute olu iha kallellaaa uran takii ) se este ei myöskää ollu mikäään kauheen  iso . No lloppujen lopuks tää alko sujjuu ku iskä teki tämän ulvauksen, sekasorton alusta huolimatta :DD:D:D:DD
Eilen otin pari hyppyy  mis laukat vaihtu, niinko kaheksikol. Ja meni hyvin, kerra laukat ei vaihtunu, mut sain vaihettuu ravin kaut esteen jälkee :)
ööö mitäs sit..... NII! huomenna ollaan menossa Jumping Kemiöön hyppää seuraluokat 70 ja 80 :) saa nähä mite menee, viime kisoist on ny vähän aikaa :)) Niist onki tulos tooosi isot kisat kansallisiin ja alue luokkiin o 1106 ilmottautunut plus viel seuralluokiin ilmottautuneett :DD HUHUH!  Lähetäää rastan kaa hakee sellasii siistei ja puhtai ratoi ku sijoikaa ei jaet, nii ei tartte kaahottaa :----DD tai ei tartte mennä nii reippaast et ei muutu kaahotukseks :)
Tänään rasta kengitettiin ja sai ravikengät, kun ne on  kevyemmät :) ratsastelin ilman satulaa taivutteluu kiemúra ural ja vähän väistöi :) Huomen onki aikane nousu joten ADIOS AMIGOS ja ÖITÄ!!! <33 :)


Ja täsä viel kuvii irtohypytyksest mut hypyist en laita kuvii ku kaikki oli ihan heilahtanei .... :D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti