lauantai 16. heinäkuuta 2011

Jumping kemiööööööö :P

Otsikosta ja edellisest tekstist voikin päätel missä oltiin ja miks :D Eli oltiin hyppäämäs seura luokat 70 ja 80cm :) Aamul vaa poni koppiin ja menoks, täl kertaa Piia oli meijän mukana. Täks päiväks olikin sit tietty luvattu sadetta, ja kyl siel sit satokin mut ei ihan hirveest, ja tietty sillon ku oli meijän vuoro :PPP
Kisapaikal saavuttiin aijois vaik kesti hetki löytää perille :D Ajettiin derpykentän vierest ja siel oli radalla vapaa hevonen, koomist oli se et hevonen hyppäs ite ilman ratsastajaa esteen, ratsastajan olessa tantereessa.. No meil oli siin hiuka lusmu aikaa ku oltiin ajois, ja oltii vaa traikus ettei kastuttais ::)
Sitte josai vaihees  poni kuntoon ja verkkaamaan.... rataan tutustumaan (ei ollu mikää vaikee rata) ja menin viel maneesiin ottaa parit verkkahypyt ku en hypänny enne rataan tutustumist.
Mua jännitti täl kertaa, mut jännitys meni ohi heti ku alotettiin rata :) Pilli vihels nii poni lähti. se tuetää sen et sitte lähetää paahtaa ku vislaus kuuluu ::D:DDD::::D 70cm meni hyvi, oli mun mielest hyvä rata, yks kolaus tuli, mut puhdas oli kumminki :) 80cm kaks ekaa estet mentii vauhil ja pomput sen mukasii.. vähä ohjat lähti, mut sain kerättyy ne enne kolmost :D Loppu rata meni paremmin ja ei tullu mtn isoi loikkii, mut pitäähän niihi ain varautuu:) Ja puhas jälleen :) tota jännitinki et saadasanko puhas, ku viimeks pikkukorvel tuli ne kaks viimest alas 80cm... Päästiin kaks kertaa kunnia kierroksel ku kaik puhtaat palkittiin. Olin ihan tyytyväine itteeni ja tietty hani pulla rastaa <3<3<333 ku onha mullakin aikaa siit millo oon viimeks hypänny kisois, sairastumisen takii.
Jälleen taas poni koppiin ja kattelee hiukan kansalisii ja alue luokkii derpykentäl (siel oli vissiin joku kaatunu sateen tekemä  liukkauden takii, HUI! Olihan pakko rastal ostaa mukaa tuolt jotain: eli uus huopa (vaaleen violetti makso vaa 12e!) ja wahlstenin turvanpäält avattava nahkariimu, hihiii ;);;) <--- oli toiki alennukses, oon kauhee alennuksien peräsjuoksija ja pihtari :DD Seuraavat kisat onki vissiin keiramolla :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti