tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuosi 2012 on muistoja täynnä!

Tämä vuosi kuvina postauksen vuoro! :-) Kuvakollaasit olin tehnyt jo valmiiksi rikkinäiselle koneelle, mutta nyt niitä ei sitten ole. Poimin netistä ja blogista siis kuvia tähän! Yhden kollaasin sain pelastettua:

Tammikuussa oli pakkasia, ja treenailtiin myös kevään tulevia kisoja varten! Rasta kävi myös maailmalla kilpailevan Giovanni Consortin esteklinikalla! :-)

HELMIKUU


 Helmikuussa ankara harjoittelu jatkui, ja avattiin kisakausi harjoituskisoissa luokilla 80 ja 90cm. Saatiin molemmista nolla, ja se oli myös ensimmäinen puhdas rata ysikympistä :-)

MAALISKUU


Maaliskuussa jatkoimme kisaamista enemmän. Hyppäsimme kauden ensimmäiset aluekisamme, ja ne menivät myös yli odotusten; saimme ensimmäisen aluesijoituksemme! :-) Kilpailuiden vastapainoksi rentouduimme maastoilemalla ;-)

HUHTIKUU


Huhtikuussa saimme useita sijoituksia seura- ja aluetasolla. Kisoja alkoi olemaan jo ulkona! Nautittiin ponin kanssa myös ihanista kevät säistä! :-)

TOUKOKUU


 Toukokuuhun mahtui kaksi suurta kilpailuiden kohokohtaa: Hyppäsimme ensimmäisen kansallisen luokkamme Helsingissä Laakson Ratsastusstadionilla sekä voitimme ensimmäisen alue 90cm luokan! :-) Poni sai palkinnnoksi pitää pienen laidunlomankin.

         KESÄKUU


Kesäkuussa ei kisoja ollut pahemmin, mutta kävimme Ponimeeting valmennusleirillä Ypäjällä. Leiri oli kyllä todella kiva, ja sieltä saimme hyviä vinkkejä jatkoa ajatellen! :-)


                                                                             HEINÄKUU



Heinäkuussa oli paljon isompia kisoja ja niissä meillä oli sekä onnea että epäonnea. Eräänä kuumana päivänä käytiin myös uimassa! :-)

                                                                            ELOKUU



Elokuussa olin aika laiska päivittelemään blogiin, mutta käytiin siis kisoissa ja maastoiltiin leiriläsiten kanssa.

SYYSKUU


Syyskuussa oli oman seuran kisaviikonloppu, missä Kalle meni ekat kisansa Rastalla :-) Käytiin muissakin kisoissa tässä lähellä. Napsittiin lisää sijoituksia aluekisoista. :-)

                                                                            LOKAKUU



Lokakuussa kisoissa meni vaihtelevilla menestyksillä, mutta kaikki reissut olivat kyllä kivoja! Lisäksi saimme ensilumen tänne... 

                                                                       MARRASKUU


Marraskuun kohokohtia olivat ensimmäinen 110cm luokka ja Hallimestaruus, missä sijoituttiin viidensiksi! :-) Hallimestaruus kisat olivat myös kauden päätöskisat.

                                                                        JOULUKUU


Joulukuussa olemme nauttineet talvisäästä ja rennosta menosta! 

Tässäpä se sitten oli! Alunperin piti tosiaan olla vähän erilainen, mutta toivottavasti tämä yhtään miellytti! :-)

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, Rasta on niin hieno!
    Onko miralla muuten blogia?

    VastaaPoista
  2. vau kuinka kivoja kuvia ! :--)


    http://eleonoora-reiska.blogspot.fi/

    VastaaPoista