keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Nyt alkoi treenaus!

Moikka taas! :-) Rasta on jo kunnossa, joten ollaan palailtu normaaliin arkeen. Aloitetaan siis treenaamaan oikeen urakalla, niin ollaan sitten vireessä kevään kisoissa. Meillä ei kuitenkaan maneesia lähellä ole, enkä sinne pääse usein, joten toivotaan, että säät suosivat. Valmennukset meillä alkaakin ensi viikolla :-)

Ajattelin ekoiksi kisoiksi Turun harkkareita 10. päivä :) Siellä voitaisiin hypätä ysikymppi ja metri. Mikäli haaveiden mukaan menee, päästäisin Ypäjälle Artic Showhun hyppäämään ainakin jotkut alueluokat! :-) Sen pidemmälle en ole kisoja miettinyt, mutta luultavasti mennään Huittisiin hyppäämään tyylicup.

Eilen Rastalla oli kevyt päivä, koska olin kolme viimeistä päivää mennyt treeniä puomeilla! Kokeilin myös uusia kuolamia, oliiveja, metallisina ja niissä on myös aika pienet renkaat. Toimi ihan kivasti :-) Rasta on kyllä ollut innoissaan puomeilla, koska ei ole hypätty Hallimestaruuksien jälkeen :-D Tänään olisi tarkoitus mennä   koulua :-)!

Miksi blogger ei anna ladata kuvia!!!??

8 kommenttia:

  1. Meil kans ei suostu laittaa normisti kuvii, mut siin kun luot tekstiin niin siinä semmonen luo ja sen vieres lukee htlm lisää sillä kuvat ja kirjota teksti siinä luo osiossa niin se on selkeempi. Tseppiä seuraavaan kauteen! :)

    VastaaPoista
  2. oo minne turkuun päin ootte menossa ?? Jos ootte menossa kartanolle ni siel nähdään ! ;)

    VastaaPoista
  3. Toi meksikolaine turpis mul! Haen joku päivä sult sen myniksest :)

    -krista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorry, ehti mennä :-D Mut otsapantaa yms ois viel ;-)

      Poista
  4. http://ellinooraholmstrom.blogspot.fi/ mulla olis ulle tuolla viel haastetta :)!

    VastaaPoista
  5. Haastoin sut! (:
    http://vauhtimato-siiri.blogspot.fi/2013/01/2-haastetta-himo-pitka-postaus-siis.html

    VastaaPoista