lauantai 29. joulukuuta 2012

Mietteitä tulevasta kaudesta

Kohta ollaan jo ensi vuoden puolella joten täytyy jo vähän miettiä tulevaa kautta. Rastan kanssa olen ajatellut vielä kisaavani, vaikka olenkin yli-ikäinen. Haluan vielä mennä Rastalla, koska sillä on vielä näytettävää sekä haluan saada kaiken irti tuosta ponista :-) Pystyn kuitenkin hyppäämään samoja  alueluokkia, mitä tulisin hyppäämään hevosellani. Tulevaisuus kuitenkin näyttää miten käy.

Joten kerrompa Rastan ensikauden suunnitelmista. Aloitetaan varmaankin 90-100cm luokista. Alku kaudesta käydään varmaan jotkut seurakisat ja sitten aletaan kiertää taas aluetasolla :-) Kansalliselle tasolle meidän on ensi kaudella harmittavan vaikea päästä, ne alkavat vasta junnujen 110cm luokista. Mutta eipä sitä koskaan tiedä ;-) Hypätään mahdollisesti myös enemmän 110-luokkia.

Ajattelin osallistua Tyylicuppiin! Me mennään se korkeudella 100cm, mutta en usko sen olevan ongelma. Ensimmäinen osakilpailu on Huittisissa 10.3, joten ennen sitä pitäisi jotkut seurakisat mennä. Lisäksi aluemestaruuksiin olisi mukava osallistua, mutta junioreilla se on korkeudelta 110cm AM5.. Harmi.

Yksi tavoite olisi mahdollisesti kisata enemmän koulua, ja mennä joskus se Helppo B. Kenttäkisoihin puhuin meneväni jo viime kaudella, katsotaan onnistuisiko se ensi vuonna ;-) Lisäksi Aluechampion-sarja kiinnostaa meitä kovasti. :-) AmateurTour ois kylläkin aika kiva, mutta on aika tyyris.

Isompia kisoja mitä odotan jo innolla, ja minne aika varmasti osallistutan ovat: Ypäjä Spring Show, Young Riders Event, mahdollisesti Ypäjä Horse Show, Ypäjän Kisaviikko, Tampere Summer Challenge, Jumping Kemiö, SeaHorse Week yms. Muita kisoja kierrellään tässä lähellä :-)

Loppuun pari kuvaa, jotka poimin netistä.. Kone on edelleen jotenkin rikki.. :-( Ollaanko edes yhtään muututtu? Ylempi 2011 alempi 2012 syksy..


4 kommenttia:

  1. kyllä teidän tuonne aluemestaruuksiinkin kannattaa lähteä jos kausi menee hyvin noissa metreissä ja kympeissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo ehkä :) Itsekkin toivoisin samaa, toivottavasti lähtee sujumaan :) !

      Poista
  2. Lohduttavaa että joku muukin jatkaa ponilla kisailua vielä ponivuosien jälkeenkin! :D Itselläni on kyllä vielä yks ponivuosi jäljellä, mutta empä usko, että Ellistä luopuisin muuta kun ihan pakon edessä, joten jos poni pysyy kunnossa niin muakin varmaa näkyilee kisaradoilla ponin kanssa yli-ikäsenäkin :D

    Mut mun blogissa ois sulle (taas) haaste, tee jos jaksat/haluat! :D http://unelmaponi.blogspot.fi/2012/12/503-haaste-vuodesta-2012.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih ihana kuulla etten ole ainut :-) Rasta on mullekkin liian rakas, ja se on osa meidän perhettä. Voihan sitä hevosen ostaa aikuisena! :-) Nautitaan me vielä poneista, kun ollaan "lapsia" :-D !

      Teen taas haasteita, kun ei ole muuta postattavaa ;-)

      Poista