sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kooste tästä kaudesta + video!

Viimeinen ponikausi on kisattu, joten olo on jollakin tavalla haikea. Tietenkin pystyn Rastalla kilpailemaan, mutta olisihan se ollut kiva pistää vielä hanttiin poniluokissa ;-) Mutta nyt alku sepustuksista tähän kauteen!

Kauteen mahtui 20 ruusuketta, joista 14 aluetasolta, 1 kansalliselta tasolta. Lisäksi niistä 9 oli sinivalkoista :-) Startteja meillä oli lukuisia, ja hyppäsimme esim. Pikkuponien Hallimestaruuden, Poniderbyn, joitakin Ponicup luokkia, sekä aivan tavallisia alue/kansallinen luokkia. Ollaan muuten myös ensimmäisiä poniratsukoissa Luonais-Suomen aluerangissa :)

Kausi aloitettiin jo helmikuun lopulla harjoituskisoista 80 ja 90cm luokilla. Kisattiinkin suunnilleen toukokuuhun asti pääluokkina 80 ja 90cm, seura sekä aluekisoissa. Sain kauden ensimmäisissä aluekilpailuissa myös ensimmäisen aluesijoituksemme: sinivalkoisena :) Saatiin myös muita sijoja muutaman voiton lisäksi.

Ensimmäinen metri oli täysi fiasko, mutta toukouussa hyppelin lähinnä kuitenkin 90 ja 100cm luokkia. Hyppäsimme myös ensimmäisen kansallisen luokkamme. Menin kuitenkin tippumaan viimeiselle esteelle :D

Metrit alkoivat pikku hiljaa sujumaan, mutta puomeja oteltiin usein niissä matkaan vaihtelevilla määrillä :D Välllä hyppelimme pienempiä luokkia, ja niissä saimmekin usein sinivalkoisen ruusukkeen kotiin :-) Mm. SeaHorse Week kilpailuissa voitimme kauden ensimmäisen voittoloimen. Jumping Kemiö meni kuitenkin aivan penkin alle, mutta ihan kiva reissu kuitenkin!

Syksymmällä pysyttelimme 90 ja 100cm luokissa enemmän, ja metrit alkoivat jo paremmin sujumaan! Välillä saimme puhtaan perus radan tai vain yhdellä tiputuksella. Loppukaudesta hyppäsimme myös ensimmäisen 110-luokan joka sujui mukavasti :-)

Kauden viimeiset kilpailut olivat hallism kilpailut, jossa sijoituimme viidensiksi. Siellä hyppäsimme ensimmäisen puhtaan 105cm, joten pääsimme 115cm uusintaan! Täytyy sanoa, että se oli mahtavin kauden lopetus ;-)

Annetaan nyt kuitenkin videon puhua puolestaan! Olen laittanut ratavideoita suunnilleen aikajärjestykseen, joten näkee myös vähän meidän kehitystä :) Lisäksi ripaus huumoria: Oppna Rasta&Helmi style ;-) Video on kylläkin aika pitkä, mutta toivottavasti joku jaksaa loppuun katsoa? -Ja kommenttia saa toki laittaa tulemaan!


3 kommenttia: