sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Hallimestaruus 2012 - sujui yli odotusten!

Noniin! Nyt pääsin vihdoin ja viimein kirjoittamaan teille noista pikkupoien hallimestaruuksista. Ne järkättin Tampereeella, joka on kyllä ihan sika kiva paikka! Tuolla hypätiin siis kaksi luokkaa: 105, jossa oli tasoitus esteet pikkuponeille, ja pikkuponien hallimestaruus 2012, 105cm AM5.

Ekan luokan verryttely jäi multa vähän lyhyeks, joten Rasta ei ollut paras mahdollinen radalla. Vähän jännittynyt, ja yritti kiemurrella mun alta pois. Eka este alas, mutta muuten rata puhtaasti. Olin ihan tyytyväinen, olihan toi kansallinen, kuitenkin vain yksi alas :)

Toisen luokan verryttelin hyvin, ja Rastakin tuntui hyvältä. En viitsinyt ottaa kauheasti hyppyjä, ettei väisyis, koska korkeus oli se 105cm, ja jo perusradalla oli 12 hyppyä! koska oli kaksi sarjaa. Rata oli muutenkin haastava, varmaan vaiken rata mitän oon ikinä hypänny! Mutta olihan toi mestaruusluokka. Siellä oli myös pitkä vesimatto, mitä vähän jännitin, että mitä Rasta meinaa.



Rata meni kuitenkin ihan super hyvin. Koska me tehtiin nolla!! En ois kyllä ikinä uskonu! Paikat osu hyvin, ja poni kuunteli hyvin. Radalla oli esim. yks lyhyt suhteutettu, ensin iso okseri, pieni kaare ja iso pysty. Poni oli siis pakko saada kiinni. Jotenkin vaan päätin et istun kii, ja se tehoskin!

En meinannu uskoo, että olin tehnyt nollan :D No en ollut yhtään kattonu uusinnan esteitä, joten juoksin äkkiä kattomaan. Uusinnassa esteet oli siis korotettu 115senttiin. Oltiin Rastan kanssa uusinnassa, johon pääsi vain kuusi! Me maalaiset olitiin siellä sm ratsastajien seassa :D

Uusinnan tarkoitus oli vain saada tulos :) Menin sen varmaan vähän huumassa, joten puomeja alas :) Mutta en ollut edes varma päästäänkö niistä yli :D No olin päättänyt että yli mennään eikä oteta kieltoja :) Uusinnan jälkeen oli myös ihan mahtavat filikset : sijoituin viidenneksi!

Tää oli ihan mahtava ponivuosien lopetus! Täytyy sanoa, ette ois ikinä uskonu, kun puolitoistavuotta sitten aloin kisaamaan, että sijoittuisin koskaan hallism kisoissa! Mutta täytyy vielä sanoa loppuuun, etttä  Rasta on vain super :) ja tunnelma takas tulomatkalla oli ihan huisi! :)


Ps. Ennen joulua luvassa kooste tästä kaudesta ;) !

13 kommenttia:

  1. Ihana hymy :) ja paaljon onnee!

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea hyvin menneistä kisoista!
    Mitäs tulevaisuus nyt tuo sitten, kun ponivuodet ovat ohi? Meinaatko hankkia hevosen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :)
      Asiat on vähän auki, mutta jatkan varmaankin vielä Rastalla kisailua.

      Poista
  3. iha tyhmää et sun ponivuodet loppu.. Mut paljon onnee, ootte sairaan hienoja !

    VastaaPoista
  4. Sulle ois haaste mun blogissa :) http://unelmaponi.blogspot.fi/2012/12/491-kymmenen-kysymyksen-haaste.html

    VastaaPoista
  5. Vo vitsi kun rupesin tekstii lukiessa ittekki fiilistelee :D Mut onnee teille tosi hienoo! <3

    VastaaPoista
  6. Ihan mahtavaa! Kummitäti on tosi ylpeä teistä. Keltainen väri ruusukkeessa sopii Rastalle niin hienosti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) Hyvä se välillä on saada vähän eri väriä ;)

      Poista