perjantai 19. lokakuuta 2012

Valmennus ja muiden heppojen kuulumisia!

Moikka! Meillä oli viime viikonloppuna kisat ja keskiviikkona valmennus. Teen kisapostauksen kuitenkin vasta sitten, kun olen löytänyt riittävästi kuvia ja saanut videot :-) Mutta nyt kuitenkin valmennukseen!


Rasta oli tälläkin kerta ihan hyvä, aika perus Rasta. Ei huono, muttei kuitenkaan parhaimmillaan. Aluksi tehtiin kotrolli/tarkkaavaisuus harjoitus. Hypättiin pystyä, jonka edessä ja takana oli puomit. Niille piti tulla todella hiljaa,ja välillä pompattiin puomejen ylikin :D

Tämän jälkeen hypättin aika lailla rataa, mutta välillä tehtiin kontrollia. Tänään sitä ei kuitenkaan paljoa tarvinnut tehdä, koska poni oli aika rauhallinen :) Rata mitä hypättiin oli noin 90-100cm, ja Rasta hypäsi ihan kivasti! Radassa oli pysty-pystysarja, kapea este, ja matto. Lopuksi vähän uusinnan käänteitä.

Sitten muihin heppa puuhailuihin! En oo varmaan sanonut,että ollaan mun veljen kanssa käyty kouluttamassa shettiksiä :) Ne on molemmat 4v ja nimeltään Amor ja Emil :) Emelillä ei olla vielä noustu selkään, mutta Amorin kanssa ollaan jo kävelty selästä! Kiltti poni on ollut :) Mä olen kuitenkin ollut se taluttaja ;)


Eilen oli myös pitkästä aikaa ratsastustunnilla! :D Se oli estetunti, ja menin yhdella arabiristeytys ruunalla :) Hän oli kyllä aika kiva. Vähän kuuma/villi esteillä, mutta muutenkin aika mukava tapaus :) Kuvia heistä ole, koska eivät ole omia.


 
Ja sunnuntaina HIHS! Sieltä varmaankin kuvapostausta! :-)

2 kommenttia:

  1. Hah, sellainen se Make on :) osaan niin kuvitella sut hyppäämässä sen kanssa. vauhtia on varmasti riittäny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D Mutta yllättävän rauhallisesti kuitenkin meni, yli odotusten :D

      Poista