keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Salon ja Kotimäen kisat!

Ajattelin kuitenkin julkaista nyt postauksen Salon ja Kotimäen kisoista, jotka olivat siis paria viikonloppua sitten :) Venytin julkaisua, koska halusin videot, mutta en vielä ole niitä saanut, eli nyt pelkkiä kuvia, myöhemmin mahdollisesti videota!

Aloitan Kotimäestä, jossa oltiin lauantaina. Hyppäsin 90 ja 100cm. Molemmissa tuli yksi alas perusradalla, mutta eivät olleet mitään huonoja ratoja! Erityisen tyytyväinen olin metriin näin jälkeenpäin :) Ysikympin pudotus johtui aivan kuskista, joka toi liian lähelle. Metrissä kuski sääsi liikaa, jolloin myös yksi keppi alas :)


Sunnuntaina olitinkin sitten Salossa. Tuolla oli tarkoituksena hypätä samat luokat kuin Kotimäellä, mutta hiukan oli mutkia matkassa. Jouduin yhdestä sattuneesta syystä vaihtamaan kuolaimet ja meninkin sitten kolmipaloilla....Eli ponia oli mukava pitää.. En hypännyt metriä, koska siinäei olisiollut mitään järkeä.

Menin siis kasikympin ja ysikympin. Molempien uusinnassa kuski taas mokaili, ja saatiin unohtaa voitto ja kakkossija... :/ Ysikympissä tuli alas Viimeinen, joka harmitti, koska tulin liian hullun tien, vaikka Rasta ei ollut edes kauhean hyvä.. Mutta virheistä oppiii..

 
Tässä ei nyt ole kauheesti kisoja, ehkä jotkut seurakisat ;) Ja Hihs postaus, tulee jokupäivä tässä näin! Anteeksi sekava teksti! Ja huomenna taas estetunti :) !

2 kommenttia:

  1. Sulle olis post-it tunnustus ;)

    http://www.pullanmussuttaja.blogspot.fi/2012/10/post-it-tunnustus.html

    VastaaPoista