keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Se vaatii huolellisuutta!

Lähdettiin kuitenkin sinne Piikkiön kisoihin, ja taisin kuitenkin olla vähän puolikuntoinen, ja sen huomasi kyllä keskittymisessä :D No mutta kisoihin oli pakko päästä....

Aloitetaan, vaikka ysikympistä. Arvoselu oli A.2.0 (ei uusintaa, aika ratsastusta) eli suunnittelin kaikki kaarteet niin, että nuolin esteitä. Jotkut kaarteista vähän kusi, mutta ei se niin nuukaa. Rata oli ihan jees, aika vauhdikas, mutta hypyt oli rittävän hyviä, tosin Rasta oli jollakin tavalla löysä, laukka ei oikein polkenut.


Luokan saldona nopein aika, (viis-kuus sekuntia nopeempi kuin muilla) ja yksi puomi.. Tiputus oli toka vika, okseri jolle tulin liian ahneesti ja liian vinoon. Harmitti, että tulin liian ahneesti, koska en ehtinyt suoristaa ponia ennen estettä, mutta pelissä oli jälleen kaikki tai ei mitään :)

Metrin rataa kävellessä esteet näytti jotenkin ihan hirveen isoilta :D Radassa oli sarja, niin kuin ysikympissä, okseri-pysty. Väli oli aika lyhyt + mentiin ekaa kertaa pikkuponi väleillä... Muuten rata oli aika kiva, ei  sen ihmeellisempi.


Ensimmäisellä esteellä poni oli kauhean löysä, ja annoin vähän raipasta herättääkseni. Siitä poni otti sitten nokkiinsa ja lähti muuten painamaan :D ! Ensimmäinen tiputus tuli kolmoselle. Toinen tiputus tuli heti perään, sarjalle ja sen B-osalle. Tyhmänä käskin ponia vain eteen, vaikka sarja väli oli lyhyt, ja olisi pitänyt ottaa kiinni? Olenko edes idiootti :D ? Eli väli jäi ahtaaksi ja siksi B-osa alas.



Loppu rata oli jotain räpeltämistä, jota en halua edes muisella :D Puhtaasti päästiin loppu ja kunnialla maaliin, mutta olin pettynyt omaan ratsastukseen. Mutta tää vaatii vaan huolellisuutta ja äärimmäistä keskittymistä! ;) Ja mitä tästä reissusta opimme? : Parempi mennä terveenä kisoihin ja niin, että on päässyt kunnolla ratsastamaan ponilla ennen kisoja :D

3 kommenttia:

  1. Mul ois teistä pari kuvaa radalta, voin lähettää sul jos annat s-postis? :)

    VastaaPoista
  2. mullakin ois ainakin varmaan 2 kuvaa teistä ;D

    VastaaPoista
  3. juu pistäkää vaa tulee :-)

    helmi.puustinen96(at)gmail.com

    VastaaPoista