keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Oman seuran kisaviikonloppu takana!

Moikka! Meillä oli oman seuran kisaviikonloppu, ja lauantaina oli koulu ja sunnuntaina estekisat :) Olin molempina päivinä kisaamassa, sekä auttamassa. Oli ihan kiva viikonloppun, harmi vaa, että sunnuntaina sää ei ollut mikään parhain!

Koulukisoissa starttasin Raviohjelman ja Helpon C:een. Se Helppo C oli meijän seuran koulumestaruus. Raviohjelma meni tosi hyvin, Rasta oli ihan kuulolla kokoajan, ja liikkui kivasti :) Saatiin jotain 68% ja voitettiin tää luokka! Arostelu paperissa luki, että ratsastus oli kaunista ja harmonista, ja se jos mikä oli kiva lukea :-)


Helppo C:kin meni musta hyvin, hiukan enemmän oli jännitystä ilmassa, ja viimeisissä laukoissa alkoi poni vähän kuumumaan. Päästiin rata kuitenkin loppuun ja tuloksena 61% :) Toi luokka oli se seuramestaruus, ja tultiin vissiinkin toiseksi siinä! Luokassa tuloksena jaettu 8/20. En löytäny mistään kuvia noista koulukisoista :(

Estekisoissa kalle meni ekat kisansa Rastalla luokkana 30cm :-) Rasta meni kiltisti, mutta valitettavasti laiskana tiputti ykkösen.. Mutta hienosti meni kuitenkin! Itte hyppäsin kans 90cm, ja saatiin voitto! Hienosti poni jaksoi pomppia pitkän päivän jälkeen :)




Nyt poni saa ansaittua syyslomaa vähäsen, niin jaksaa mennä vielllä parit kisat ennen kisakauden loppua :-) Maastoillaa ihan rauhassa ja otetaan vähän iisimmin :) Ja kiitokset kuvista Tiialle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti