lauantai 18. elokuuta 2012

Jälleen kisakuulumisia! Salo&Kotimäki

Heipsan taas! Normi postauksia ei ole oikeastaan tullut pitkään aikaan, mutta kisoista aattelin kertoilla :)

Aloitan noista Salon kisoista. Tuolla luokkana oli 90 ja 100cm. Metriä ei aluksi meinattu hypätä, mutta ysikympissä poni oli aika hyvä, niin hypättiin kuitenkin. 90cm verkassa poni oli oikeesti tosi tosi kiva, mutta radalla kun pilli vihelsi, niin siihen katosi balanssi :D Sain kuitenkin ponin aika nopeesti takaisin tälle planeetalle.



Perus rata sujiui siis suht hyvin, mutta uusinnan eka tuli alas.. ja tämä pudotus oli aivan oma mokani. Lähdin ratsastamaan aivan liian lujaa, ja este oli pysty, varmaankin metrin. Eipä siinä vauhdissa ehtinyt Rasta konttejaan nostella joten tuloksena 0-4vp, ja nopein aika... Mutta oltin silti ekoja eisijoittuneita :)

100cm verkassa Rasta oli jälleen ihan mahti poni 8) Mutta radalla kävi jälleen sama juttu. Pillin vihellys nii poni oli pian räjähtävää dynamiittia :D Eka este tippui, koska se oli vielä niin jännittynyt ja kierroksia oli miljoonia. Mun piti tehdä ympyrä ennen lähtö linjaa, mut sit tajusin et en pystykkään.. Saatiin tosta luokasta 8vp, koska tein toisenkin pudutuksen. Lähdin ajamaan ponia liikaa esteelle, ja siksi ponnitus aivan liian läheltä. Mutta hienosti hyppäsi silti kaikki muut, ja olin muutenkin tyytyväinen rataan :)



Tänään käytiin hyppäämässä Kotimäki-Derby! Luokka oli siis 90cm, ja radalla oli bankettia, alas hyppya, kuivahauta ja joitakin muita havujuttuja yms. Lähdin kisoihin hakemaan puhdasta ysikymppiä, mutta ratsastin uusinnassa kuitenkin vähän aikaakin :) Tultiin tossa luokassa toisiksi! Voitettiin semmonen Leijonarannekello, jotka jaettiin kolmelle parhaalle :)




Ei mitää kurvinkii?

2 kommenttia: