sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Hiipunut bloggausinto + lämpökamera tutkimusta

Heipsan jälleen! Edellisestä postauksesta on jo aikaa, mutta kirjustelu motivaatio on ollut aivan nollassa. Saan harvemmin paljoa materiaalia, enkä haluaisi tehdä usein kuvattomia/videottomia postauksia. Kisoista saan kuitenkin yleensä aina kuvia, joskus videotakin.

Meillä oli tänään aluekilpailut Salossa, mutta paremmin noista kilpailuista postailen myöhemmin. Eilen meidän tallilla oli lämpökamera tutkimusta hevosilla ja Rastakin tutkittiin.

Koko poni siis syynättiin, satula myös. Rastalta ei löytynyt mitään selästä, sään kohta oli vain vähän lämmin, koska satula on vähän ahdas siitä. Mutta ei ollut mitenkään kipeä. Selkä oli siis aivan ok! Jaloissa oli joissakin kohti lämpöä, mutta johtuivat varmasti puomin kolauksista, eivät olleet mitään vakavampaa. Polvet olivat hyvät, myös peffa ja kaula :) Kuvaaja sanoikin, että Rasta on ihan terve poni!

Satula on tosiaan vähän ahdas edestä, mutta osa syynä on romaani. Päätinkin jättää romaanin sileällä mennessä pois, mutta hypätessä ajattelin kuitenkin käyttää, ettei satula valu eteen. Romaani myös hiukan vaimentaa iskua satulaan :D

Postailen sitten myöhemmin tämän päiväisista kilpailuista. Lopuksi kevät kuvia!





2 kommenttia:

  1. Onks teil se romaani nii karva- vai geeliromaani? Geeliromaani vois meinaan olla vähän parempi siitä edestä kun ei oo niin paksu kun karvaromaani :) Geeli vaimentaa kans tosi hyvin iskuja.

    VastaaPoista
  2. Karvahan meillä, täytyisikin varmaan kokeilla tuota geeliä! :) Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista