lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kuulumisia jälleen

Ajattelin taas kirjustella tänne jotakin, ettei nyt ihan päivittelemättömäksi blogiksi jää. Olen tehnyt varustepostauksen toista asiota jo, ja luulen, että se on ihan piakkoin valmis :) Muutamia kuvia vielä... Mahdollisimman pian yritän sen kuitenkin julkaista!


Tänään käytiin ponin kanssa ihan rennossa maastossa, koska huomenna on valkku. Annoin ponin jolkottaa oma tahtiaan. Käytiin myös eväs tauolla pariin otteeseen :D Pitää sitä vahän vihreää jo antaa syödä ;) Laukatessa Rasta oli ihan villi, ja kesti varmaan sata metriä, että sain ponin taas käyntiin. Ens kerrralla laitan ehkä kuitenkin kolmipalat, varsinkin jos on muitakin matkassa :)

Kisaviikonlopun jälkeen menin siis muutaman päivän ihan rennosti ilmansatulaa. Sitten aloin taas ratsastelemaan normaaliin tapaan, kun poni oli saanut vähän palautua. En oo tällä viikolla yhtään hypänny, tuuppaillu ja mennyt kerran puomeja. Ja Rasta on ollut ihan todella kiva ratsastaa! :)



Huomenna tai joku päivää tulee varmaankin postaus huomisesta valmenuksesta! Meillä ei tänä viikonloppuna olekkaan kisoja, mutta ensi viikonloppuna lähdetään Saloon päräyttämään ysikymppi  ja metri! :) Lisäksi mulla on myös yks yllätys, mutta enpäs kerrokaan sitä vielä ;) ....

2 kommenttia: