torstai 19. huhtikuuta 2012

Kuvatonpostaus

Heipsan jälleen! :) Ajattelin nyt hiukan kertoa valkusta, missä oltiin tiistaina. Rasta oli aivan super tällä kertaa. Tää olikin eka kerta, kun hypätiin ihan kunnolla ulkona, ja Rasta oli ihan innoissaan.
Tällä kertaa hypättiin rataa. Aluksi hypättiin tämä rata noin 80cm. Radassa oli pysty-pysty sarja, koko muuri, seitsemän askeleen kaareva suhteutettu, okseri-okseri. Rataan kuului myös konrolli tehtävä, joka oli ihan matalana. Aluksi mentiin laukassa vain puomia, ja sitten pelkästään kontrolli tehtävää. Pian alettiin kuitenkin jo hyppäämään ratana, koska poni toimi hienosti.

Rasta oli tällä kertaa todella kivasti kontrollissa, ja kuunteli innostuksesta huolimatta. Hän hyppäsi hyvin muurin, ja kaikki muutkin esteet ongelmitta. Nostettiin sitten rata noin 100cm, koska harjoiteltiin tuota viikonlopun metriä! Yhden kerran Rasta kielsi sarjan a-osalle, mutta hyppäsi kuitenkin seuraavalla kerralla kiltisti :)

Tultiin rataa myös uusinnan teillä, ja lopuksi hyppäsin vielä sarjan ja muurin kerran. Päätettiin olla hypyttämättä Rastaa paljoa, koska hyppäsi niin hyvin :) Maija kehui, että Rasta on nyt ihan todella hyvässä mallissa, ja mun käsi on parantunut huomattavasti. Tuon valmennuksen jälkeen lähdetäänkin hyvillä mielin ylihuomenna hyppäämään Ypäjälle eka metri!

Meillä on siis kisaviikonloppu tiedossa, jo molemmista kisoista tulee omat postauksensa :) Ypäjällä hyppään siis 90 ja 100cm ja Raisiossa 90 tai 100cm, riippuu tietenkin miten Ypäjällä menee tuo metri. Meillä tulee lauantaina tulee olemaan ihanan aikanen aamu, kun kisat alkavat tuolla jo kahdeksalta, ja me hypätään ekaluokka :D

Eipä tässä varmaankaan muuta. Tänään kävin pounin kanssa hölkkäilemässä maastossa, ja huomenna meen ihan kevyesti kentällä :) Tänään ponilla oli myös kengitys, ja mittaus todennäköisesti myös pian! ;) Ja muuten, päästiin siihen ponimeetingiin, eli sille valtakunnalliselle valmennusleirille :) !

3 kommenttia: