sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Eilen meni penkin alle, mutta tänään ei!

Tänään, kuten otsikosta voittekin päätellä, niin kisat menivät hyvin :) Rasta oli jälleen oma itsensä ja sopivan kuumakin. Oltiin siis kisoissa Raisiossa, ja nämä kisat olivatkin ensimmäiset ulkokisat tänä vuonna!

Päätettiin kuitenkin hypätä kaksi luokkaa: ponien alue 80cm, sekä 90cm. Jos Rasta olisi ollut väsynyt kasikympissä, niin olisin jättänyt ysikympin hyppäämättä. Hypätiin kuitenkin kaksi luokkaa, koska Rasta oli hyvä.

Verryttelyt sujuivat paremin kuin odotin. Radalla Rasta oli tietenkin hiukan kuuma, mutta se kuuluu asiaan ;) Saimme tuplanollan, ja uusinnassa laitoin myös hanaa. Tässä luokassa olimme sitten loppujen lopuksi toisia! Huomasin kyllä, että rata oli jotenkn paljon helpompi kuin eiliset.. Itse olin myös rauhallisempi.


Ysikympissä saimme myös tuplanollan! Uusinnassa tein yhden tiukemman tien, mutta en varsinaisessti ratsastanut aikaa. Halusin vain sujuvan radan,ja hyvän vireen taas päälle! Vähän yllätyksenä kuitenkin tuli, että sijoituimme! Olin todella tyytyväinen Rastaan ::)

 Itse vain huomasin, että tänään mun käsi ei ollut niin hyvä kuin esimerkiksi eilen.. Käsi oli jotenkin hidas, enkä antaut kunnolla ohjaa hypyissä.. Mutta kyllä se noinkin sujui..



Tähän päivään olen kyllä todella tyytyväinen, ja hyvä vire on taas päällä :) Ei ollut tänään mitään ongelmia. Eikun kohti uusia haasteita!

6 kommenttia: