perjantai 27. tammikuuta 2012

VIIKONLOPUN SUUNNITELMIA

Jee jee! :) Huomenna lähen yhen tyypin mukaan valmennukseen, ja auttelemaan sinne. Se on sellanen kaks päivänen valmennus, jonka pitää joku italialainen! En oo ihan varma kuka se on, mutta kerron heti kun tiiän :) En oo ihan varma, mutta voi olla,että se on joku maailmankentillä kilpaileva esteratsastaja? Rasta pääsee myös hyppimään, nimittäin sunnuntaina, koska tämä kyseinen henkilö saa Rastan tohon valkkuun lainaksi :) Täytyy siis huomenna pestä Rastukan häntä ja valkaista jalat ;) Ei vo maailmalle mennä suttusena ;) Kuvia tuleee myös luultavasti tästä valkusta ja Rastasta :)

Tänään hölköttelin Rastalla ihan rennosti kirpakassa talvipakkasessa :) Kauaa en kentällä tosiaan viihtynyt, kun alkoi varpaat tekemään kylmymiskuolemaa! Huomenna koitan mennä ihan normisti, mutten kuitenkaan rasita hirveesti. Sunnuntaina ponin pitää olla iskussa, ja näyttämässä mitä osaa :)

Lopuksi, tein tämmösen ostoksen: Schockemöhle Sports Jumping huopa :) Oon aina tykänny tästä, ja päätin vihdoin tilata :) Kisahuovaksi olen ton aatellut. Voi olla, että saan sen postista jo maanantaina?

3 kommenttia:

  1. Hei vähä ihana toi huopa :3 ps. älä liikaa anna Rastan kerätä energiaa, muuteha se hyppii kattoo sunnuntain ::D

    VastaaPoista