tiistai 31. tammikuuta 2012

KIVA PONSKI!

Voi, Rasta oli niin kiva tänään valkussa :) Olin yksin, niin saatin oikein kunnolla keskittyä Rastaan. VIDEOTA ON MYÖS TULOSSA!!! Joo, mutta alussa haettiin hyvää tuntumaa, sujuvaa ja rauhallista käyntiä sekä ravia. Kun ravit alkoi sujumaan, otettiin laukkaa. Laukkojen jälkeen ravin saaminen rauhalliseksi ja ei "kipittämiseks", niin voi kertoo, että oli vaikeeta :P

Kun oltiin heti alussa saatu Rasta suht rauhalliseksi, ja kuulolle, niin alettiin hyppäämään :) Tänään hypyt sujui ihan super! Ekana hypättiin pari kertaa yksittäisiä esteitä, ja sitten hypättiin rataa :) Hypäättin ihan pientä, ja keskityttiin oikein kunnolla rauhallisuuteen ja siisteyteen :) Koska tämäkin sujui hyvin, päätettiin nostaa linjaa vähäsen, taisi olla jotain 90cm? :) Siinä linjalla oli siis pysty-viisi laukkaa-pysty pysty sarja (yhden askeleen). Ja Rasta meni tosi hienosti, rauhassa ja helposti! Päätettiin jättää siihen, koska meni niin hyvin tuokin :)

Tänään olin kyllä tyytyväinen Rastukaan! Ja tuntuma asiaan on tullut jo nyt parannusta! Jihuu! Mutta reeniä, reeniä silti vaan ;) ! Lopuksi kuva sunnuntaisesta valmennuksesta: laatu... pätkästy nimittäin videolta.. :)

1 kommentti:

  1. Tsemppii pakkaskeleille! Täällä on niin hyytävän kylmä, ettei tee mieli omaa nokkaa kovin pitkään ulkoiluttaa. Onneks te taidatte päästä maneesille kans.

    VastaaPoista