lauantai 5. marraskuuta 2011

Huittisissa hyppelemässä!

Heippa! Meiti ja Rastuka oltiin nyt kolmen viikon kisatauon jälkeen kisoissa taas :) Sanon nyt heti, että tossa on linkki Youtubeen, missä meijän eka luokka 90cm. Sitä toista en viitti laittaa ku ollaan välil vähä ulkon kuvasta ja näin.

http://www.youtube.com/watch?v=iRY9cjtir7w

Joo, eli tiputuksii tuli, mutta sijoitus kumminkin. Jos nyt kaikki ei tienny viel, niin oltiin Huittisissa seuraestekilpailuissa hyppäämässä kaks 90cm :) Molemmilta radoilta tuli valitettavasti alas yks puomi perusradalla.
     Ekan luokan verkas tein kontrollii, ku mul oli siin aikaa aika paljon. Olin vast 13. lähtijä, ja tuol on niin isot verkat, et sinne kyl porukkaa mahtuu :) Eli tein rauhallisii siirtymii ensin ravista käyntiin, ja sitten laukasta käyntiin. Kaiken kokoisia voltteja, aina kun mahtui tekemään. Sitten ku noi alkos sujumaan, aloin ottaa hyppyi. Otin kolmet hypyt pystylle, ja yhen okserille. Noi oli ihan hyvii hyppyi, pari vähän löysää. Rasta oli nyt verkassa aika miellyttävä ratsastaa ja suht rauhallinen.
     Ton luokan rata alkos mun mielestä aika kivasti. Tiputus tuli kumminkin pysty-pystysarjan b-osalle. Mä tiesinki, et jos meil tulee pudotus, niin se tulis mitä todennäköisemmin tolle. Valitettavasti tämä kävi toteen :( Ei auttanut HOPkaan :D Se tuli ehkä vähän ahtaaks, ja ois pitäny ratsastaa pontavammin "ylös".
      Tän toisen luokan verkas poni oli taas perus kuumakallensa :) En tainnu ottaa ku yhen verkka hypyn ulkona, ja toisen maneesis. Jouduttiin siel maneesis aika kauan käppäilee ja ottaa ku ne vaihto korkeut 90 senttii ja laitto viel poni väleikin. Me oltiin muuten ainoot poniratsukot tossa luokassa. Oltiin sellasii kirppui niitte muitte seas 8) Eli se verkkahyppy maneesis oli jotenki sellane löysä mut ilmava. Poni vaa hyppäs sellai helposti sen esteen yli. Ja arvatkaapa tuliko LEGENDAARINEN ensimmäinen este alas!!! Ois pitäny ratsastaa Rastaa vaan pontevammin eteen, vaikka meni verkka hypyn niin helposti. No ton tiputuksen jälkeen tein onneks niin. Mentiin se sarja puhtaasti ja kaikki muutkin esteet :) Mul kävi kolmosel vaan hassusti, ku meinasin melkeen tippuu :D Rasta teki jonkun jäätävän loikan, ja meiti horjahti vähä keikkuu ulos. Enne sarjaa olin onneks taas kunnol kyydeis. Kuutos esteel mul lähti jalustin, mut sain sen melkeen heti takas. Kiristelin kans ohjii vaan siel esteittten välissä 8) Ne tuppaa välil vähän löystyy :D
      Aateltiin etten kumminkaan sijoittuis niin oltiin jo lähössä kotiin. Poni oli jo kopissa syömässä. Kuulutukses kuitenki kuulin et mut kutsuttiin palkontojen jakoon! Olin kolmas :P Sitte vaan äkkii sinne hakee ruusuke, ja auton nokka kohti kotia. Tossa luokassa oli siis tullu vaan yks puhas, ja toinen oli päässy uusintaan ja tiputellu siäl. Mut mepä oltiin Rastukan kans nopeimmat perusradalla :D Ehkä sekin välillä kannattaa :) Sijotuttiin, vaiks en ollukkaan kauheen tyytyväine siihen rataan. Välillä tälläne tuuri, ensi kerralla toisenlainen.
     Eipä mulla siis muuta tällä kertaa. Sepustin vaan näistä kisoista. Kuvii ei oo radasta, kun on video, ja tein myös tosi "hianon" piirustuksen siitä radasta :D Unohinkin sanoo et nois luokis oli samat radat, mikä oli ihan kiva :)






Helmi.

5 kommenttia:

  1. moi, ehdin näkemään sun kommentin ennen ku poistit sen? :D ja ajattelin vaan sanoa että tilasin ne glen gordonit Joensuun Ratsastusvaruste Oy:sta :)

    VastaaPoista
  2. ps. kiva postaus ja aloin lukijaksi koska tiedän rastan :)

    VastaaPoista
  3. joo, poistin sen ku kattelin et se oli joku sun tooosi vanha postaus :D joo kiitti, täytyy kattel, se huopa on meinaa vaiks kuin kiva :)

    VastaaPoista
  4. joo ku mul tulee mun säpöön kaikki kommentit ni ei haittaa vaik oiski vanha postaus :)

    nosiiis se on aika pitkä juttu muttta.....

    mun kaverin hepan vanhassa tallissa seiso rastan vanhan omistajan, henskun kaverin poni minkä kautta sain kuulla rastasta ja sitten möhemmin rasta asui vissiin keiramon tallilla? joten siitäkin tunsin sen... :)

    VastaaPoista