lauantai 27. lokakuuta 2012

Talven merkkejä + uusia juttuja blogissa

Lunta, lunta ja lunta! Onhan se ihan mukavaa, että tulee valoisampaa, mutta mun puolesta lumi ja myös talvi voitaisiin skipata yli :) Yksi postiivinen puoli on kuitenkin se, että saa ainakin hienoja kuvia.

Eli talven merkki 1 oli lumi, mutta Talven merkki 2 on: karvat vex! Eli klippasin ponilta vähän villaa pois. En kuitenkaan vetänyt kokonaan nakupelleksi, vaan jätin karvaa selän päälle ja massun alle :) Helmi klippasi siis ensimmäistä kertaa elämässään, ja jälki oli oikeasaan sen mukaista! :D Sain kyllä nauraa sydämmeni kyllyydestä, kun katsoin tuotostani. Onneksi yks Niina vähän tasoitteli mun jälkeä, ja Rastasta tuli ihan asiallinen.

Talven merkki 3 on: nastat alle! Niin autoille kuin hevosille. Rastalle ei hokkien ruuvaus onnistunut, kun kengät olivat niin kuluneet, eli poni on saanu chillailla jo kolmepäivää. Toivon siis, että saadaan kengittäjä tulemaan tai lumi sulamaan! (ja toihan rimmas).

Talven merkki 4 on: blogi muuttui vähän talvisemman väriseksi! :) Eli nyt olisi tälläinen ulkoasu. Muokkasin myös noita välilehtiä, ja saa käydä kurkkimassa! :) Sitten vähän talvisi kuvia:

 Siit tuli ihan pilkullinen kun klippasin sitä :D

8 kommenttia:

  1. ihanii kuvii o: ! Rasta on talviponi (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmi(en kirjautunu)27. lokakuuta 2012 klo 23.20

      Kiitos :) !
      Ja onhan hää ;) oikee lumipallo :D

      Poista
  2. haaste sulle mun blogissa :3

    ~ raurx.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ihanan paljon kuvia! Tekstit voisivat olla hieman pidempiä, mutta muuten mukavan oloinen blogi! (:

    VastaaPoista
  4. Tosi söpöjä kuvia teistä :) Mitäs muuten Kermikselle kuuluu? Toivottavasti se on ollu kiltisti. Sitä mul on olluki vähän ikävä, se on vaan niin kaunis <3 Rasta tietysti myös! P.s. Saa sanoa terveisiä Miralle!
    - Hensku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyväähän kertulle, tarhaa rastan vieressä, ja on karsina rastan vieressä :D :) ja sanon terkkuja!

      Poista
  5. mulla on sulle tunnustus: http://juuliansuokit.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista