torstai 12. heinäkuuta 2012

Ypäjän Kisaviikko 2012! part. 1

Tässä vihdoin postaus Ypäjänreissusta! :) Oli oikein kiva reissu, ja oli todella kivaa päästä derbylle taas pomppimaan. Ypäjällä meidän luokkina oli siis alue 90cm tyyliarvostelulla, 100cm, Poniderbyn karsinta, sekä 100cm Poniderbyn finaali :)

Kisahoitaja ;)
Ensimmäisenä päivänä ei jouduttu lähtemään mitenkään kamalan aikaiseen. Illalla oltiin ruuvattu matalat talvihokit paikoilleen, niin kisapaikalla vaihdettiin vain nurmihokit tilalle :) Aamulla ei siis ollut muuta kuin kusilänttien putsaus ponista, harjan letitys ja harjaus. Sitten kohti Ypäjää, menossa mukana oli äiti, minä, pikkuveli ja yks tallikaveri.

Ensimmäinen luokka oli tyyliluokka. Rasta tuntui verkassa jo todella hyvältä, vaikka olikin energinen. Rata sujui musta hyvin, laukat osu oikein, tempo oli suht hyvä ja tällä kertaa myös tasainen! :) Rasta otti ihan kivoja hypyjä, eikä tullut mitään outoja jänisloikkia :D Saatiin 34 pistettä, joihin olin kyllä tyytyväinen. Oltiin tuossa luokassa 15/40! :)
Meijän hienot kylmäys keksinnöt... kylmäkallet !
Toinen luokka oli Poniderbyn 2012 karsinta luokka. Tässä luokasssa sai perusradalla tulla 8 virhepistettä, niin pääsi finaaliin. Meillä tippui kaks, niin päästiin :) ... toinen tiputus oli vain aivan oma mokani... radan pienin pysty, ja huono tuominen :D Toinen tiputus tuli, kun poni yritti kieltää. Este oli sama jolle oltiin törmätty silloin keväällä tuolla, en tiedä muistiko poni sen, ja siksi pelkäsi, vai vaistosiko minusta? Tultiin esteellä ihan vinossa, mutta pakotin kuitenkin yli. Tossa luokassa oli myös bankettiä, bulvermanni ja vesieste. Rasta meni ne todella hienosti :)

Rastuka otti aurinkoo luokkien välis :)

Ajettiin samana iltana kotiin, ja seuraavana aamuna oli jälleen uusi lähtö! Tänä päivänä hyppäsin vain yhden luokan, Poniderbyn finaalin. Tiputuksia tuli, mutta eilen Rasta olikin hypännyt paljon paremmin. Tänä päivänä hypyt eivät olleet niin hyviä, sekä poni epäröi enemmän. Kakkos este hypättiin lähes paikaltaan, poni ei olisi halunnut mennä yli. Kaksi muuta tiputusta tulivat sarjalta. Sarja oli kolmoissarja, mitä en ole koskaan aikaisemmin mennyt... Hyvä mennä ensimmäinen kerta metrisenä...

Sarjalle tulo ei aivan onnistunut, joten oli turha odottaa onnistumista sarjasta. Keskimmäinen este ei kuitenkaan tippunut :) Loppu rata sujui kuitenkin hyvin, yhtä ratsastajan tasapainon menettämistä huomooimatta, ja Rasta meni jälleen hyvin pystyt, jotka ovat meille usein vaikeimpia :)
Tässä tää bulvermanni :)... takan rataa, sekä osa kolmoissarjasta
.
Seuraavat kisat ovat sitten jälleen derbyllä! Eli viikonloppuna oleva Jumping Kemiö kilpailu. Hypätään Rastan kanssa tuolla ekana päivänä 90cm (104 lähtijää!), ja sunnuntaina 90cm sekä Ponicup 100cm :) Rastalla on tallipaikka ihan kilpailupaikan lähellä, ja me itse yövytään teltassa :D Eli kuulemisiin! :)
Fail!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti