sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Punainen on voittajien väri?

Otsikko idean sain eräältä meeting kaveriltani, koska hän oli lukenut jostain, että punainen olisi voittajien väri :D Totesin kyllä itsekin, että onhan mulla punaista ollut, kun ollaan voitettu. Hassua?


Tosiaan, oltiin kisoissa tänään, ja paikkana oli Ylikyläntalli Piikkiössä :) Rasta oli kiimasta haulimatta suht rauhallinen, varmaankin siksi, että oli vähän väsynytkin. Selvennyksenä vielä, että hypättiin 80cm, avoin poneille, ja tasoituksilla, sekä 90cm.

80cm rata meni ihan hyvin, uusinnassa oli kaikkia kivoja oikomispaikkoja, ja sainkin toteuteltua sellasia :) Noilla uusilla kuolaimilla poni otti pidätteet ehkä paremmin vastaan, mutta kääntäminen tuntui jotenkin vaikeammalta? :D Kyllä poni kuitenkin kääntyi, ja voitettiin tämä luokka! Saatiin palkinnoksi lahjakortti, eli eikun shoppailemaan :)

Poni yritti kieltää tälle, niin tuli vähän juureen :D

Ysikympissä meillä tuli alas kolmonen, oli varmaankin jonkun verran suussa kiinni, ja takaset tiputti. Olin muutenkin aika aljon ohjassa kiinni.

Ratsastan aina paljon helpottuneemmin isoilla kentillä, ja annan Rastan edetä. Tuolla kenttä oli paljon pienempi, kuin esim. Laakso, niin hidastelin ponia kokoajan.. Hidastelu ei ole hyväksi, ja poni ei yhtään tykkää vetämisestä. Kukapa tykkäisi.





Huomenna mulla alkaa kesätyöt, ja ei välttämättä ole kisojakaan hirveästi tiedossa, mutta koulukisoja ehkä ;)... Voi olla, että meistä tulee joskus kenttätiimi :D












2 kommenttia: