lauantai 9. kesäkuuta 2012

Huomenna jälleen kisoihin!

Heippa jälleen! Ponimeeting meni, ja oli kyllä todella kivaa, mahtava porukka, ja paljon ihania muistoja (: Kirjoittelen varmaankin meetingistä myöhjemmin, kun on enemmän aikaa. Kuvia meetingistä ei kuitenkaan ole, kun en kameraa mukaan ottanut...
Huomenna meillä olisi luvassa jälleen kilpailut! :) Hypätään tällä kertaa vähän pienemmät eli 80 ja 90cm. Aattelin, etten viitsi mennä metriä, kun on kuitenkin ollut aika raskas viikko + kokeilen uusia kuolaimia.

Ne kuolaimet eivät ole sen ihmeellisemmät, kolmipalat, mutta kumiset sellaiset, sekä vähän paksumat kuin vanhat. Ratsastin niillä eilen, ja kokeilen vielä tänäänkin :) Meeting valmentaja sanoi, että kaikille hevosille ei se rauta suuhun sovi, joten ajattelin kokeilla tuota, kun Rasta on niin herkkäkin sieltä suustaan.

Tuntuman poni antaa hyvin noilla kumisilla oliiveilla, ja ihan hyvältä tuntui noilla kolmipaloillakin (: Huomenna ei onneksi ole hirveän aikainen aamu, koska mennään kisoipaikalle vasta kun mun luokka on alkamassa, oon meinaa aika viimeisiisä lähtijöissä. Kilpailunumero on 13.... Toivottavasti ei tuo epäonnea ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti