maanantai 21. toukokuuta 2012

Kisakuulumisia jälleen

Aika pitkä postaustauko jälleen ollut... ja jälleen tulee tällästä kisapostausta.. :)


Viime lauantaina oltiin Luvialla alue-estekilpailuissa (: Hyppäsin tuolla ysikympin ja metrin. Ysikymppi ei mennyt hirveän hyvin. En kerennyt kunnolla verkkaamaan Rastaa, varsinkin, kun silloin sitä aikaa olisi tällä kertaa tarvittu! Rasta oli todella hermostunut, ja sitä olin myös itse.

Verkassa, vissiinkin toisella hypyllä rysäytettiin okserin sekaan. Ei siinä kuitenkaan mitenkään huonosti käyny, mutta este hajosi, ja tipuin kaulalle. Sen jälkeen Rasta oli muutoin normaali, mutta hyppäsi vaan hissi-hyppyjä, huoh. En saaanut ponia normalisoitumaan, kun meidän piti jo mennä radalle.

Koko radan olin ihan ponin suussa kiinni, kun pelkäsin, että mentäisiin uudestaan esteen sekaan. Oli suorastaan ihme ettei Rasta tiputtanut, mutta urhooollisesti vei poni meidät toiselle sijalle! :) Itse olin todella pettynyt rataan, mutta Rasta teki parhaansa kuitenkin!


Metriin menoa mietin menisikö vaiko ei, mutta verkassa Rasta tuntui aika hyvältä, niin startattiin sitten :) Kolmonen tippui, mutta muuten mentiin puhtaasti! Olin tyytyväinen Rastaan, sillä joka metreissä on tiputukset vähentyneet. Ens kerralla sitten puhtaasti ;)

Se tekee välil tommosii "ankka-hyppyi" kun tuon liian lähelle. Kuva metrin verkasta.

7 kommenttia:

  1. Onnea seuraaviin kisoihin:D

    VastaaPoista
  2. Te sovitte hyvin yhteen:)

    VastaaPoista
  3. Onnea :) Millainen Rastan viikko-ohjelma on et kuinka usein hyppäät ja maastoiletko ym?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (:

      No tuota kerran viikossa Rastalla on vp/kävely. Hyppään kaks kertaa viikossa, ja vähintään kerran viikossa meen maastoon. Muut päivät meen puomeja, koulua jne (: Mut pyrin siis ratsastamaan 4 kertaa viikossa hikeen (:

      Poista