tiistai 13. maaliskuuta 2012

Salon seurakisat

Vihdoin ja viimein! Oon yrittäny ettiä kuvia noista kisoista ympäri internettiä, mutta turhaan.. Sen takia olen lykännyt postauksen tekoa, koska noista kisoista ei ole mitään kuvia.. Videokaan ei ole julkaisu kelpoista, koska äiti jännittii niin paljon, että sen käsi tärisi ihan sairaasti.. Pätkäsin videolta nyt jonkun kuvan, että saatte edes jotakin materiaalia...

Elikkäs. Hypättiin tuolla 80 ja 95. Tossa 95 oli arvosteluna A.2.0 Tällä kertaa Rasta oli aikas kuuma jo verkassa. En ehtinyt työskentelemään ravissa juuri yhtään, kun piti jo alkaa laukkaamaan. En millään saanut tuntumaa ja poni kaahotti menemään... Tällä kertaa en jotenkin vaan osannut istunnalla rauhoittaa vaan roikuin vain ohjassa...  Rata ei ollut niin hyvä kuin Huittisissa, mutta ei se nyt huonokaan ollut. Tuntui vaan, että poni ajatteli: "Vetele sää vaan nauruista ja mä hyppään" Tuntus et poni yritti kuin juosta alta, ja laukan säätely oli aika vaikiaa... Uusinnas mentiin aika kovaa, ja saatiin hyvä aikakin. Tehtiin yks aika jyrkkä tie, hypättiin lähes paikaltaan yks este :D Voitetiin toi luokka, mutta en nyt kuitenkaan ollut ihan hirveän tyytyväinen itse rataan.

95 Rasta otti tosi hyviä hyppyjä, mutta vauhtia oli ehkä milli liikaa. Valitettavasti kakkos este tippui... Se oli semmonen kapee pysty, ja sitä ennen aloin jotenkin panikoimaan. Mun oma keskittyminen herpaantu, kun panikoin osutaanko me siihen esteeseen, ja kuinka siihen pitäis tulla. Loppu rata meni ihan kiitettävästi. Oltais voitettu tuokin luokka ilman sitä tiputusta... Se este tippu kyllä lähes kaikilta, eli ei tainnut olla mikään helppo muillekkaan.  Mutta ensi kerralla tiedän olla sillä esteellä todella tarkkana.

Meil on varmaankin seuraavat kisat taas Salossa, mutta tällä kertaa ne on aluekisat. Hypätään ponien alue 80 sekä alue 90 :) Ei jäänyt ihan paras maku suuhun näistä kisoista, mutta tonne lähetään taas hakee sujuvat radat, kuten Huittisissakin, niin saadaan mahdollisimman hyvä fiilis jatkoo aatellen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti