sunnuntai 15. tammikuuta 2012

EILINEN VALMENNUS

Päivää taas! Mulla on näköjään talvella tää kirjottelu vähän vähäistä... :) Ratsastan Rastaa kyllä ihan normisti, mutta jos jauhaisin aina niistä, niin olis varmaan aika tylsä blogi? Nyt kerron vähän kuitenkin tosta valmennuksesta. Ottettiin videoo sieltä, niin voi olla, että laitan linkkii tänne. Tietenkin sen pitää sopii muille :)

Tällä kertaa mentiin aluks konrtollia sitten jumppasarjaa ja hypättiin isompaa okseria :) Rasta oli aika semmonen mitä yleensäkin. Eli pikkanen sättääjä, mut keskitty toisinaan hyvin. Alkuverkoissa yritettiin saada Rastaa rentoutumaan ja laskemaan pään alas, mut tuntuma ei saanu kadota. Toi on Rastalla aika vaikeeta... Kontrollitehtävän oli, että tultiin ravissa pystylle, jonka edessä ja takana oli puomi. Tossa en oikeen päässy mukaan hyppyhin :D Ne tuli jotenkin tosi yllättävästi.. :) Jumppasarjalla mutkiteltiin, eli ohitettiin joka toinen este.. Tossa Rasta oli liian nopee, ja mulla meni plasmat välil sekasin :D Sitten kun tultiin toi jumppasarja suoraan, niin pitikin ratsastaa eteen, koska väli oli vähän pitkä (piti olla sopiva hevoselle ja ponille) :) Tultiin ratana näitä tehtäviä, okseri myös mukana. Loppuks tultiin pelkkää okseria, ja vähän isompana sitten. Rasta hyppäs hienosti yli :)

Lopuksi: Jos jollakulla on vielä jotain kysymyksii niin laittakaapa, koska aattelin tehä sen kysymyspostauksen lähiaikoina :) Ja kattokaapa kuinka paljon Rastalla on noita pilkkuja. Toi kuva syksyltä. Talvella noita pilkkuja ei juurikaan näy, koska tulee valkee talvikarva päälle.. Mutta kesällä ne näkyy! :)

3 kommenttia:

  1. Ei niskan laskeminen Rastalle vaikeeta oo, sun täytyy vaan oppia painamaan oikeita nappuloita :D :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä :D Laskee kuyl pään alas, mut tuntuma katoo yleensä sillo ::D

    VastaaPoista