maanantai 12. joulukuuta 2011

Talvi on taas, "riemuitkaa" nyt!

Heipsun! Talvi on tosiaan täällä ja toi mukanaan myös liukkauden, murr! Mutta onnes eilen jo kenttä oli hyvä. Mut en oo vielä laukannu siinä :) Oon siis menny ihan rennosti kentällä tänään ja eilen ja edellispäivänä olin maastossa pikkasen :3 Poni oli muuten tänään aika kiva ratsastaa! :)

Rastalla on vissiin piakkoi kengitys, niin voisipa sitä laittaa tilsakumit ja kaikki hokit (tällä hetkellä on nääs pelkät kantahokit) Ja sitten rokutus ois 23. päivä, koska haluttiin aikaistaa niin, ettei olis rokotus kesken kisakauden :) Ja tollon muutkin hepot rokotetaan tuolla, ja samalla ois muuten myös hampaiden raspaus.

Vitsit kun äsken tuli semmonen olo, että ois kuitenkin pitäny ees yrittää sinne aluevalmennuksii, mutta voihan sitä ensivuonnakin koittaa! :) Ja enne rokotusta vielä maneesil jos pääsis hyppää, niin ai että! :)

Loppuun mun tekemät runot, jotka eivät tosin liity mitenkään aiheeseen! :D (nää on tehty äikäntunnil tälläsel japanilais tekniikalla, eli tietty tavumäärä lausees) Ja päätinpä sit laittaa tänne, vaikka huonaja yrityksiä ovatkin xD

"Lumihiutale,
vesipisara talven,
tuiskussa tanssii!"

"Istun alla puun,
vaahterani varjoissa.
Tuuli puhaltaa,
kynä raapustaa,
muistoni paperille"

"Kirmaus ulos,
niitylle vehreälle,
mereen värien"

"Illan tullessa.
Laukkaan hevosellani,
kohti taivasta,
avaruuteen pimeään.
Pitkin auringonsiltaa"
















                                                                     Outoon sillankaiteeseen tutustutaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti