maanantai 26. joulukuuta 2011

Moikkelis!

Tänää oli kauhee myrsky :D Iha hirvee tuuli, sähköt meni, ja puit oli tietty kaatuillu.. Mut menin kuitekin tallille. Meil meni sähköt yöllä, ja ne tuli takasin aamulla, niin ei se sitten kauheesti haitannu :) Tuuli oli jo yöl vaan sellanen, että huhhuh! Mietin vaan, millo meijän iso pihapuu tulis niskaan! :D

Rastalla on ollu tota rokotuslomaa, nii eilen olin rauhallisel maastokäppäilyllä. Tänää päästettiin poni vapaaks kentälle sen tarhakamun kanssa :) Hän nyt päätti sitten vähän irrotella, mut rauhottu aika nopeesti. Tuli kuule sieltä vähä pukkiiki! :D En oo ikin nähny Rastan pukittavan, nii tulipaha seki nähtyy. Ponilla tais vähän viirottaa päästä, ku eivät olleet tänää ulkon sen myrskyn takii :)

Huomen lähetään pohjosta kohti, mummolaa :) Ja päästään vähä rinteeseeki ;) Sitte ku tuun kotiin, nii alotan taas normit ratsastelut. :) Joten, en varmaankaan hirveesti tällä viikolla enää kirjottele tänne! :) Sain muute joululahjaks Cavalleristiin lahjakortin, nii vois sitä mennä sen kisatakin hommaa ;) Tota maisemaa pitää vaan muistella, kun tää ilmasto tympii :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti