lauantai 3. joulukuuta 2011

Kisakauden päätös!

Tässä se nyt oli :) Meinaa tää kausi. Innolla ootan ens kautta, ja sen kauden suunnitemista kerron sitten lähempänä :) !

Laitilassa oli mun tän kauden vikat kisat, niin kuin oli ensimmäisetkin! :) Tällä kertaa tuolla oli aika kivat radat, uusinnassa oli oikomis mahdollisuuksiikin.. 80cm verkassa poni otti toooosi isoja hyppyjä, ja en päässy oikeen mukaan :D Rata oli kuitenkin hyvä, vaikkakin ei ollu kaukan uusinnas esteen ohi meno :D Mul oli edellisen esteen jätti hypyn jälkeen pitkät ohjat.. ja poni meinas et mennnää seuraavan esteen ohi. Onneks kuitenkin sain ohjattuu, pienien ääni tehostaiden kera :D Tosiaan poni hyppäs tosi hienosti ja ei kolautellu ja tullu pohjille. Kävi myös niin, et mun piti tulla kahen esteen välist uusinnas, mut unohin mennä sielt, ja muistin vast ku oltiin menty ohi :D Hups! Siinä sitä aikaa vähä menii :D Oltiin tossa luokassa sitten toisia! Jee :)

90 verkassa otin vain pari hyppyy. Olin viimenen lähtijä. (kolmesta) Ja kaikki muut oli tiputtanu perusradalla yhe. Tiesin siis et nopein perusrata yhdelläkin tiputuksella riittää voittoon. Menin sitte vähä reippaammin perusradan ku yleensä, et jos kuitenkin joku tippuu nii meil olis paras aika ;) Kävi kuitenki niin, et yks tuli alas, ku kurvi venähti vähän.. Mut sitte vaan hanat auki ja täysillä maaliin, ja VOITTO! :) Viime ysikympis tuli hylky kahesta kiellosta, mutta nyt poni ei yhtään epäröiny! Hieno ponski! Palkinnoks tuli 150cm satulavyö (menee Rastan ympäri 2 kertaa XD) ja tietenkin hieno ruusuke ja kukkakippu :) 80cm palkinnoksi saatiin suikutettavaa satulasaippuaa, joka on hyödyllinen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti