keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Teknisempää, teknisempää...

Moi! Olin eilen valmennuksessa, ja en sitte illal enää jaksanu avata konetta ja kirjotella. Sielt valmennuksest ei oo yhtään kuvaa, mut voin havannoillistaa tehtävii taas mun "hienoilla" piirustuksilla ;) Tällä kertaa meil oli teknisempii tehtävii. Rasta oli jotenki ehkä vähän "laiska" eikä hirveesti kuumunu.

Alkuverkoissa mentiin puomeja kaarevalla uralla ja mentiin samalla kahdeksikkoa niin tuli molemmat puolet verkattuu tasasesti. (Mentiin siis keskellä olevan pysty-vesimaton, joka oli vielä puomina, niin sen yli. Ja toi mun kuva on sitten vähän lättänä..). Mun piti saada Rasta paremmin polkemaan, ja oli pohkeen takana. Laukassa sama juttu, ensiksi pelkästään ympyrällä, eli kuusi laukkaa puomejen väliin, sen jälkeen kahdeksikolla, ja vaihto tietenkin keskipuomilla. (Kuvassa siis pysty ja vesimatto)



Tehtävä 1: Keskellä oleva puomi tehtiin pystyks, jossa oli vesimatto. Tehtiin samaa juttua, kuin alkuverkois, eli päädyis olevien puomejen väliin 5-6 laukkaa. Jotta ei tehty liian pitkii teit, nii esteen jälkeen oli laitettu puomit, minkä ulkopuolelta ei saanu mennä. Toi meni suhteellisen hyvin, suoristaminen ennen estettä välillä unohtu, ja joskus mentiin puomin sisäpuolelta..... :D

Tehtävä 2: Hypättiin pysty, jonka jälkeen oli kapee tötsistä tehty "kiitorata" maneesin toiseen päätyyn asti. Idea oli suoraan meno, ja päädyssä kääntyminen vuoroin vasempaan ja oikeaan. Toi suoraan meno ei ollu helppoa! Ekaa kertaa tolle pystylle Rasta muuten kiels mul! Mulla ei ollu tuntuma kunnos sillon.. Seuraavalla kuitenkin yli :) Esteen jälkeen poni alkos sättäämään, nii ei suoraan meno oikeen ollu helppoo.. Ja tultiin pariin kertaan pois kiitoradalta :D Mutkittelija ponny ;) Tarpeeks kun tehtiin, nii oli eroo vikassa kerrassa ku ekassa!! :)

Tehtävä 3: Kahden pystyn linja, joka piti tulla 8 laukalla. Meni musta aika kivasti, tiputettiin kerran kyllä se toinen kun toin liian lähelle.

Näitä tehtävii ei ollu montaa, mutta niiden onnistumisessa oli kyllä hommaa :) Yks pointti, mikä mun pitää oppii, on näkemään paikka, ettei tuu kisois sen takia tiputuksia, että tuon liian lähelle. Toivottavasti saitte vähän selkoo ton sutun avulla? :D

Tässä kaikki :) Kirjustelen taas!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti