sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Jumppaa kaatosateessa...

Heissan taas! Oonpas mä nyt ollu ahkera kirjottelemaan! :) Menin tänään Rastalla puomi ja kavaletti jumppaa, mukaan mahtui myös isompia hyppyjä. Kuvaajaa ei ollut, mutta ei siellä muutenkaan olisi voinut kuvata kaatosateen takia :D

Oli ehkä vähän kiire, koska oli tasan tunti aikaa tuntejen alkuun, kun tulin tallille. Äkkii poni kuntoon, ja kentälle. Yritin verkata mahdollisimman rivakasti, ja jo alkuverkois menin puomei ja kavalettei. Laukas aloitin puomi-kavaletti-puomi tehtäväl, ja meni hyvin. Rasta tahtos vaan välil harppoo kahen yli samal loikal :) Otin myös mutkitteluu kavelteil, yms.. ja siirtymiä tehtävien väliin. Olin tosi yllättyny et sain Rastan siirtyy käytiin kavaletin ja pystyn välis :D Hän nyt on vähän tollanen kuuumakalle :) Otin lopuks viel hyppyi tiukoilla teillä, jos sellasii tehtäis sit ens kisois ;) Loppuverkat vielä ja lopuksi tielle kävelemään :) En nyt oikeen jaksanu selittää kunnol, mitä tein.. :D Poni oli ihan kiva kyllä, tollaset harjotukset tekee meil molemmille hyvää :)

Aattelin tossa Laitilan kisojen jälkeen, seuraavana viikonloppuna mennä hyppää maneesille ihan kunnolla, ja sitten ponilla sais olla ansaitusti rennompaa :) Olin muuten kivan märkä kun tulin ratsimast, vaihtovaatteet ois ollu ihan kivat :D !
Eipä mulla tässä muuta :) kirjottelen taas kun tulee kirjottelemisen aihetta! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti