tiistai 4. lokakuuta 2011

Koulukisat & hyppäämistä

Oltiin Rastukan kanssa taas koulukisoissa.. Mut älkää sit hyvät ihmiset luulko et meistä tulee tuuppareita, ei nyt sentään! ;) Mutta kyl me aijotaan täs kouluukin kisat, tekee ihan hyvää Rastalle.
Oltiin Pikkukorven tallilla, ja mentiin Vahdon Ratsastajien raviohjelma. Verkas Rasta oli kiva, ei pahemmi kuumunu. Toi paikka on kyl iskostunu meil estepaikaks, siel on valkut ja kisoi. Mut ei Rasta siis ollu mitenkään kuuma. Tein verkas taas niit samoi juttui, mitä viime kisojen verkas. Eli alotin ihan tosi rauhallisesti käynnissä, sit pikku hiljaa ravia vähän enemmän. Ja tietty volttei paljon. Meil kävi kans pikku moka. Menin meinaa kehään suojat jalas :( Tuomari sano meil siit ja luulin et tuli hylky. Mut tuomari sit kumminki sano et nää o harkkakisat niin vähentää 2 pistettä, ei ota hylkyy. Seurakisois ois tullukki jo hylky... Ens kerral ei kyl únohet noit suojii..
Se rata ei tietty alkanu ihan hirveen hyvin, mut sain koottuu itteni onneks harmituksesta. Aluks Rasta vähän mutkitteli ja oli rauhaton, mut loppuu kohden parani taas. Mun mielest toi rata ei menny kyl niin hyvin kun viime kisoissa, ja harmitti viel radan jälkeenki se suojien unohus. Luokan loputtuu menin kattoo tuloksii ja meijän prosentit oli 63,04% Eli ei sittenkää nii huonot mitä luulin! Ja kaiken lisäks tultiin toisiks XD En ois kyl uskonu et meni noinki kivasti. Saatiiin Rastan kans meijän eka koulu ruusuke, ja ollaan siitä ylpeitä :) Arvostelu paperis luki kans et kiva ratsukko :)

Eilen hyppäsin Rastalla. Menin sellasen tavallisen esteverkan. Verkas puomei, lisäyksii jne. Alotin hyppää pienel ristkol, minkä edes oli puomi. Sellai ettei sen puomin ja ristikon väliin tullu uhtään laukkaa. Tota menin ihan sellai hissukseen. Sit ku olin menny tota molempiin suuntiin, nostettiin pystyks (70cm) ja otettiin se puomi pois edest. Menin tota pystyy sellai, et menin niinku kaheksikol, ja tulin sen aina vähän vinoon. Meni aikast hyvin, ja Rasta oli aika rauhallinenkin! Päätettiin sit nostaa 90cm ja hyppäsin pari kertaa samal lail eli vähä vinoon, sit aloin hyppää ympyräl, niin et tulin sen ihan suoraan :) Mul oli siis tos vaa yks este ku en jaksanu rakenta enempää... No koht se pysty olikin sit metris, Rasta otti kyl enemmän vauhtii esteel, tai mä siis päästin enemmän menee, nii tuli tosi hienoi hyppyi. Ei kolautellu ja hyppäs hienosti. Eikä tainnu tiputtaakkaan pahemmin.. Tehtiin tohon viel okseri ja laskettiin 90 ja päräytin sen sit muutaman kerra molemmist suunnist :) Sit menin loppuravit ja pitkät käynnit :) Tost hyppäämisest ei nyt oo kuvii ku ei ollu ketää kuvaamas..




Helmi.

1 kommentti: